To je to što me zanima!

Nina je 'premlatila' vreću za boks i zadivila Gorana Višnjića

Pjevačica se u pauzi od snimanja novog albuma znoji u teretani s privatnim trenerom. Nina nerijetko objavljuje videa i fotografija svojih vježbi zbog čega ju fanovi podupire i hvale
Vidi originalni članak

Nina Badrić (44) još jednom je pokazala da je u top formi. Pjevačica je objavila snimku svog treninga boksa, što je oduševilo njene brojne pratitelje. Među njima se našao i glumac Goran Višnjić (44). 

- Ej...halo, lakše s tom vrećom, razvalit' ćeš je - napisao joj je Višnjić koji trenutno snima film Antuna Vrdoljaka 'General' o Anti Gotovini. Badrić mu je odgovorila da joj je to i namjera. 

- Gdje si Balboa? Bravo! Nemojte se zamjeriti Nini! Spremna si za UFC - samo su neki od brojnih komentara njenih pratitelja. 

Nina je nedavno otkrila u studiju sprema novi album. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • jdn 02.06.2017.

    Uhhh, dobro se udara, svaka cast curo

  • medeki 02.06.2017.

    Nina je u početku bila super, super.......međutim kako vrijeme odmiče kao da se malo pogubila. Život je ponekad zajebana stvar, mislim ono kad ti se unatoč trudu i volji stvari ne poslože kako bi htio. To se Nini odrazilo na sve!!!

  • fiondica 02.06.2017.

    Debela je i masna uzivo. Crne tajice pa se kao ne skuzi. Ocvala si Nina moja. Nije to to. Moras malo manje papati. Pjevanje joj super ide, ali fore na koncertima i indirektno vrijeđanje kolega i ta zlocestoca nisu fora. Obozavala sam je do koncerta u Puli. Tu je pokazala neku drugu sujetnu stranu. Poluprazna Arena ju je pogodila i izvukla iz nje ne tako damsko ponasanje. Vise ulicarke i kocijasice. Steta :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare