To je to što me zanima!

Nina je šokirala mršavošću dok je izvodila striptiz...

Hrvatska manekenka postala je neprepoznatljiva. Nina Morić izgubila je svoje obline, a navodno si u lice ubrizgava injekcije s hijaluronskom kiselinom
Vidi originalni članak

Plastične operacije, mučna rastava, a potom i pokušaj samoubojstva tabletama za spavanje ostavili su traga na izgledu Nine Morić (33). Zagrebačka manekenka, koja je krasila naslovnice časopisa za muškarce, izgledom je šokirala nazočne na talijanskoj reviji, na kojoj je izvela striptiz. Obline je potpuno izgubila. Odnedavno je drastično promijenila imidž. Blijeda je, a dugu smeđu kosu ošišala je i obojila u crno. Nina je na skijalištu Cortina d’Ampezzo nosila reviju talijanskog dizajnera Vinicija Pajare. Na skijalištu je i njen bivši suprug Fabrizio Corona (35) s djevojkom Belen Rodriguez (25). Zbog argentinske manekenke Fabrizio je nakon sedam godina braka ostavio Ninu, s kojom ima sina Carlosa Mariju (6). Corona i Belen trebali su doći na reviju, no nisu se pojavili. U publici je Nini pljeskao njezin dečko, bivši hokejaš iz Kanade, Martin Evans (25). Nina, čini se, ni s njim nije našla mir. Njezina majka Vranjka navodno ne odobrava tu vezu.

ANOREKSIČNA NINA
U tri godine izgubila je obline. Lice joj je izobličeno jer, kako kažu estetski kirurzi, ubrizgava hijaluronsku kiselinu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • djetelina19 13.01.2010.

    ko da su je ose izgrizle :-o

  • plavuša13 13.01.2010.

    Mislim da bi tetak doktor ovdje imao pune ruke posla.Samo da se prihvati sto prije dok ne bude kasno.

  • -mrvica- 13.01.2010.

    Kako je ružna,a nekad je bila lipotica..................

Komentiraj...
Vidi sve komentare