To je to što me zanima!

Nina Martina zaplakala: 'Bila sam žrtva vršnjačkog nasilja...'

Djeca zaslužuju biti nasmijana i bezbrižna. Prošlo je skoro 14 godina... Danas sam druga osoba, snažnija, samouvjerena i sretnija, ali emocije i ta sjećanja su još uvijek u meni, ispričala je Nina Martina svoja iskustva
Vidi originalni članak

Natjecateljica treće sezona showa 'Život na vagi' Nina Martina Korbar (27) objavila je video kojim je željela skrenuti pažnju pratitelja na vršnjačko nasilje koje je svuda oko nas. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- S obzirom da sam i sama bila žrtva vršnjačkog nasilja, mogu vam reći iz vlastitog primjera da je to i dan danas ostao jedan od najgorih perioda u mom životu. Vršnjačko nasilje može ostaviti ne samo fizičke nego i psihičke posljedice na djetetu koje ga proživljavala i zato ovim putem pozivam sve roditelje i druge odrasle osobe da ovom pitanju pristupimo ozbiljno - rekla je Nina Martina.

Nina je u životu nailazila na mnoge negativne komentare na račun svoje debljine i shvaća koliko je to ozbiljan problem.

S VELIČINE 54 NA 42 Nina Martina nosi šest brojeva manju odjeća: Pomažu bomboni

- Zajedno trebamo pokazati djeci koji je pravi put i način za rješavanje problema, ali i izražavanje mišljenja ili stavova. Vršnjačko nasilje može obilježiti djetetov život i ostaviti na njoj ili njemu velike posljedice. Vjerujte mi, grozno je kad se kao dijete osjećaš izolirano, maltretirano, neprihvaćeno i kad počneš prebacivati krivnju na sebe jer jednostavno ne možeš shvatiti zašto te druga djeca ismijavaju i vrijeđaju, a sve što želiš je biti prihvaćen i 'normalan' - napisala je Nina na Instagramu.  

Dok je snimala video bila je zadovoljna što se napokon počelo primjećivati koliko vršnjačko nasilje šteti osobama koje budu žrtve, ali, kaže Nina, kad počela pisati opis videa potekle su joj suze. 

VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE Nina Martina priznala: 'Juraj Šebalj se uspuhao više nego ja'

- Suze su krenule same od sebe. Sva ta sjećanja su ponovno izašla van. Djeca zaslužuju biti nasmijana i bezbrižna. Prošlo je skoro 14 godina... Danas sam druga osoba, snažnija, samouvjerena i sretnija, ali emocije i ta sjećanja su još uvijek u meni i zato molim vas da i vi budete dio ove priče i da smo svi zajedno protiv vršnjačkog nasilja - napisala je Nina Martina te ističe da nasilje nikad nije rješenje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 21.02.2020.

    Pa onda ako naletiš na nekoga tko te maltretirao u mlađim danima, onako na fino mu se p****i

  • 20.02.2020.

    Sad se hvali kako je vitka, smršavila, sretna , itd... Pa to su joj djeca i sugerirala , zašto je to onda maltretiranje? Više mi liči na brigu, zabrinutost za prijateljičino zdravlje? Bravo za djecu!

  • teaa 20.02.2020.

    Sta te briga uvijek si bila ljepotica zato su ti se rugali jer oni imaju velike noseve, kokosje noge, tanka usta, jadnu kosu. Zato se rugaju 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare