To je to što me zanima!

Nina Morić pokazala je novog dečka: Povjesničar umjetnosti je suprotnost od njenih bivših

Nina Morić imala je turbulentan privatni život, no čini se kako se smirila uz novog dečka
Vidi originalni članak

Manekenka Nina Morić (46) ponovno je sretno zaljubljena, a njen novi odabranik je Daniele Radini Tedeschi (37) s kojim je počela dijeliti romantične fotografije na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudeći po njegovoj službenoj stranici, Daniele je povjesničar umjetnosti, kritičar i pisac koji je nedavno organizirao izložbu u Bergamu. U ovom trenutku, nije poznato gdje se i kada par upoznao, no pretpostavlja se da je to bilo u nekoj od galerija s kojima Daniele surađuje ili preko nekog umjetnika.

Čini se kako je Nina pronašla svoju mirnu luku nakon privatne drame koju već godinama prolazi sa svojim bivšim supugom Fabrizijom Coronom (48) s kojim ima sina Carlosa (20). Par se vjenčao 2001. godine, a razdvojio 2007., no razvod je službeno okončan tek 2014. godine kada je Carlos pripao ocu, što je dodatno slomilo manekenku.

U međuvremenu, Nina je prolazila turbulentno vrijeme, često mijenjala partnere, Fabrizio je završio u zatvoru, o Carlosu se brinula baka, a nije nedostajalo niti javnog blaćenja bivših supružnika koji su se nekada ludo voljeli. U sve se kasnije upleo i Carlos koji je prvo optužio oca da ga tuče i truje lijekovima, a kasnije se okrenuo protiv Nine.

Nina je više puta zvala policiju zbog svađa s bivšim, a tvrdila je i kako fizički nasrće na nju. Ni njeni kasniji ljubavni izbori nisu bili najsretniji, a 2013. godine se čak udala za Massimiliana Dossija, no razveli su se iste godine.

Nina Morić je rođena u Zagrebu, a u svijet mode ušla je davne 1995. godine. U to vrijeme se probila na europsko tržište, a svjetsku slavu stekla je u spotu Rickyja Martina za pjesmu 'Livin La Vida Loca'. Nina je nekada bila jedna od najljepših Hrvatica, no svoj je izgled uništila estetskim korekcijama.

POGLEDAJTE VIDEO: JURAJ ŠEBALJ O PROMETNIM NESREĆAMA

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mrTrobec 02.05.2023.

    Nije ona nikada bila manekenka, to se samo tako kaže

  • BabaYaga 26.04.2023.

    On je za promatranje, ona je u svom svijetu, niti zna koji je dan, niti koji joj je to dečko po redu 😅

  • Springflowers 26.04.2023.

    Neke stalno imaju "dečke" i u vezama su, prolaznim....Mi samo pročitamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare