To je to što me zanima!

Nina: Ponuda za brak ima više otkako sam se malo razgolitila

Iako inače nije tome sklona, pjevačica je tijekom ljetnih mjeseci na Instagramu podijelila fotografiju u bikiniju zbog koje su joj fanovi udijelili brojne komplimente
Vidi originalni članak

Bilo mi je jako neugodno kad su ljudi komentirali moju figuru u bikiniju nakon što sam na Instagramu podijelila fotografije s ljetovanja, priznala je Nina Badrić (43) za srpski Blic. Dodala je da za figuru kakvu ona trenutačno ima treba trenirati svaki dan. 

- Na sebi nemam ništa plastično iako nemam ništa protiv operacija, ali meni to nije potrebno. Da sam nezadovoljna svojim izgledom promijenila bih nešto na sebi - kaže pjevačica. Priznala je da ima mnogo udvarača, no i da još nije naišao onaj pravi. 

- Što se tiče ljubavi, sama sam i zanima me samo prava priča. Nisam za veze kojima ću samo ispuniti vrijeme. Rastala sam se prije tri godine, brak je trajao 11 godina i znam što znači promašiti priču - rekla je i zaključila kako je iz svega što je prošla puno naučila. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Ella_54 07.10.2015.

    Ulovila je trenutak jer je konačno malo smršavila i želi ga sačuvati jer kod nje to nikad ne traje..Ako je to ona,ne vidi se njezina poveća glavica :D Malo sam zločesta ali nije mi baš mila pa moram malo...:)

  • koda123 04.10.2015.

    odvratna

  • Iskrena mala 02.10.2015.

    Nije mi jasno jedno. Čula sam da je postala jako pobožna, da živi u čistoći, pjeva na kamenitim vratima i moli krunicu a s druge strane živi normalan život jedne javne osobe gdje ide po skijalištima i ljetovalištima, skida se po internetu itd. Kako to dvoje može ići zajedno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare