To je to što me zanima!

Nina poručila Belen: Srami se, skidaš se pred malim djetetom

LJUTITA NINA Manekenka je poludjela vidjevši fotografije gole Belen Rodriguez. Starleta se na plaži u tangama ljubila i mazila s Coronom dok ih Carlos (9) gledao
Vidi originalni članak

Nema šanse da Carlos s njima više ide na ljetovanje, rekla je Nina Morić (35). Bivši suprug Fabrizio Corona (37) poveo je sina Carlosa (9) na španjolski otok Formenteri. Mediji su uskoro objavili fotografije njegove djevojke Belen Rodriguez (26) kako izlazi iz mora u tangama, a dječak je prati. Na nekim se fotografijama Corona i Belen ljube i maze na plaži, a starleta je polugola prošetala i gradom grleći dječaka.

- Kad Belen bude imala svoje dijete, dvaput će razmisliti prije nego što se skine pred njim u tangice i tako šeta - izjavila je ljutita Nina. 

 Zagrebačka manekenka s milanskom adresom dodala je da ipak razumije kako je Belen mlada djevojka koja se samo želi zabavljati. Nina se od Corone rastala prije dvije i pol godine. Ostavio ju je zbog argentinske starlete, koju uskoro planira oženiti.

Nina je nakon prekida s Coronom najdulje bila u vezi s kanadskim manekenom Martinom Evansom (26). S njim i sinom Carlosom lani je ljetovala u Novalji na Pagu. Iako se nagađalo da će se vjenčati, prekinuli su proljetos nakon godinu dana veze.    

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 17.07.2011.

    Nina objesi se!!!!I tebe gledaa to je gore nego Belen

  • Ella_54 17.07.2011.

    Nina zlato, javi se svom dragom stricu Sakomanu da ti da još koju šačicu tableta jer buš inače pukla do kraja, a ovak postoji mogućnost da te on "spasitelj" spasi. Kaj nije dobra ideja? Aha, ti si to već napravila.Ok.,sorry.

  • bijesna baba 17.07.2011.

    rugala se sova sjenici

Komentiraj...
Vidi sve komentare