To je to što me zanima!

Nina pozirala u bijeloj haljini, a poseban efekt stvorile su resice od perja: 'Ljepota na vidiku'

Pozirala je u bijeloj haljini sa kragnom, a poseban efekt stvorile su resice na rukavima. Ovu elegantnu kombinaciju upotpunila je crnim najlonkama i crno-bijelim cipelama na petu
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (49) na svom Instagram profilu objavila je novu fotografiju te privukla pozornost pratitelja u bijeloj haljini sa resastim detaljima načinjenim od, čini se, perja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ti dobro znaš da ja znam - napisala je pjevačica ispod fotografije koja je izazvala gomilu komplimenata. 

Pozirala je u bijeloj haljini sa kragnom, a poseban efekt stvorile su resice na rukavima. Ovu elegantnu kombinaciju upotpunila je crnim najlonkama i crno-bijelim cipelama na petu. Sudeći po komentarima, oduševila je pratitelje.

'Seksi', 'Ljepotice', 'Lipa si lipa anđeli ti sliče', 'Dama', 'Najljepša', 'Prava dama', 'Dama je dama', 'Ljepota na vidiku', 'Najdivnija božanstvenog glasa', 'Najljepša', samo su neki od komentara ispod objave koja je sakupila više od sedam tisuća lajkova.

Podsjetimo, Badrić se nedavno prisjetila susreta sa slavnim reperom ASAP Rockyjem (33) koji je prošle godine potvrdio da je u vezi s glazbenom ikonom, Rihannom (33). Time se i ona odlučila našaliti.

- Prije osam godina, moj frend i ja, a sada se druži samo s Rihannom - našalila se pjevačica u Instagram priči.

ASAP ROCKY Nina Badrić prisjetila se susreta sa slavnim reperom: 'Moj frend, sada se druži samo s Rihannom'

Naime, njihov je zajednički trenutak fotografiran tijekom Pariškog tjedna mode. Kako je našla zanimljivu uspomenu staru osam godina, odlučila se našaliti i nasmijati obožavatelje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 30.01.2022.

    Ne daj se Nina!!!Vidimo se opet na nekom koncertu. U Areni kao prije korone👍👍👍i pjevaj nam ti kao dosad...pusti priče. Sve najbolje ti želim!!!

  • sljastrava 29.01.2022.

    Kako je zaboravila ispeglati vrat na zadnjoj slici?Veliki propust.

  • 29.01.2022.

    Ne odustaje od photoshopa. Šteta, ne treba joj to. Svi znamo da tako ne izgleda. Što ne znači da izgleda loše za svoje godine. Ali taj photoshop kao neka ovisnost postao kod Instagramusa. Sve za lajkove i neku zaradu, valjda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare