To je to što me zanima!

Nina prije nastupa u Beogradu od Bernarda dobila 101 ružu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je na Dan zaljubljenih pjevala u beogradskom kazalištu. Prije koncerta, na kojem je pjevala s čipkastim povezom oko očiju, suprug joj je poslao 101 ružu...
Vidi originalni članak

Nina Badrić (38) za Valentinovo je pjevala u beogradskom kazalištu na Terazijama. Pjevačica je za tu priliku odjenula kratku minicu, na usnama je imala crveni ruž dok je preko očiju nosila crni čipkasti povez. Pola sata prije početka koncerta pjevačici je u garderobu dostavljena 101 crvena ruža koje joj je poslao suprug Bernard Krasnić (32). Ninu je njegova gesta veoma ganula, a osim njoj, Bernard je još 800 ruža poslao na poklon svim ženama koje su došle na koncert njegove supruge. Pjevačica je u listopadu 2009. godine objavila da se Bernard i ona rastaju nakon tri godine braka. No, prije rastave par se pomirio i u njihovom braku ponovno 'cvjetaju ruže'.

Nina snimila spot za pjesmu 'Moje oči pune ljubavi'

Na samo Valentinovo Nina je objavila spot za svoju novu pjesmu 'Moje oči pune ljubavi', a ekskluzivno ste ga mogli vidjeti na portalu 24sata. Nina je autorica teksta, a u spotu je i zaplesala sa sudionicima Supertalenta, plesačima iz skupine D Vision. Spot je režirao Darko Drinovac, Ninin styling osmislio je Viktor Drago, za make up pobrinuo se Saša Joković, a frizuru Mijo Majhen. Za kreacije u kojima je Nina zasjala u spotu zaslužne su hrvatske dizajnerske snage: Matija Vujica, Juraj Zigman i Triumph.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • chetnic 15.02.2011.

    sta je drugovi hrvatici,jel zavist proradila ha??????pljujete po kvalitetnom pevacu sram da vas bude stoko ne odgojena.

  • maja70 15.02.2011.

    definitivno najzgodnija ihrvatica

  • slavic 15.02.2011.

    poštivam Ninu kao osobu i pjevačicu!Mi bi isto kupovali ali mnogi nemaju nego jedva za 1 ružu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare