To je to što me zanima!

Poslušajte kako Nina rastura 'Shallow': Nekoć imala nastupe

Nina Martina oduvijek voli glazbu, a velika želja joj je izgraditi glazbenu karijeru. Na pitanje kako da to već nije pjevačica rekla je da se nikada nije dovoljno odvažila na taj korak...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Bolja si od pola estrade': Nina Martina je otpjevala Hallelujah

Otkako je u izolaciji, bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi' Nina Martina Korbar (27), objavljuje snimke na kojima pjeva. Trenutačno posljednja u nizu pjesma koju je otpjevala bila je iz filma 'Zvijezda je rođena' Shallow, koju originalno izvode Lady GaGa (34) i Bradley Cooper (45). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iako nisam gledala film, pjesma mi je predivna - napisala je Nina Martina u opis videa te upitala pratitelje kako se njima sviđa njezina izvedba. Komplimenti su 'prštali' na sve strane, a Nina je u manje od jednog dana skupila 14.000 pregleda na videu. 

- Predivno! Sva sam se naježila - rekla je jedna Ninina pratiteljica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iako nisam gledala film, pjesma mi je predivna! 😭🎶🌸💓 Kako vam se sviđa? #shallow #ladygaga #bradleycooper #music #singing #love #ninamartinakorbar

A post shared by NinaK 🙏🏻 *NMK* (@nina_martina_korbar_) on

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pitanje kako da to već nije pjevačica rekla je da se nikada nije dovoljno odvažila na taj korak.

- Bio je tu određeni manjak samopouzdanja, nisam sebe dovoljno prihvatila, ali sada sam spremna - rekla je tada Nina Martina.

Kad je bila mlađa, bivša kandidatkinja 'Života na vagi' javno je nastupala. Prije nekoliko godina pjevala je pred 10.000 ljudi u Glini. Na pjesmu 'Rolling In The Deep' cijela publika joj je pljeskala. 

Početkom prošle godine sama je objavila snimku iz 2011. godine s jednog nastupa kad je pjevala obrade pjesama Jessie J i Jennifer Hudson.

- Ljubav prema glazbi je uvijek bila i ostala ogromna. Glazba je nešto neopisivo - rekla je tad Nina Martina. Već tad pratitelji su bili oduševljeni njezinim vokalnim sposobnostima. 

- Trebala si otići kod Simona Cowella u 'Britain's Got Talent' i natjerati ga da ti stisne zlatni gumb - komentirao joj je tad pratitelj. Ovih dana, pak, objavljuje novije videe koje snima u izolaciji. Prije 'Shallow', pjevala je legendarnu 'Hallelujah' te 'Love Yourself'. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • smradacdubrava 06.04.2020.

    Ima dobro lice

  • komentator__Luka 06.04.2020.

    rastura vagu

  • Batman63 06.04.2020.

    Ima dupe da ju 10torica lupe

Komentiraj...
Vidi sve komentare