To je to što me zanima!

Nina pokazala rezidenciju na Hvaru, a Goran Višnjić odmah reagirao: 'Poznato mi dvorište'

Nina Badrić objavila je sliku iz dvorišta svoje vikendice u Jelsi na Hvaru uz opis posvećen životnim borbama, a njezin dugogodišnji prijatelj Goran Višnjić našalio se u komentarima
Vidi originalni članak

Nina Badrić (48) prije nekoliko godina kupila je kuću na otoku Hvaru, a u svom 'drugom domu' ugostila je nekolicinu poznatih, između ostalih i glumca Gorana Višnjića (48). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nina je uskršnje praznike provela u svojoj ljetnoj rezidenciji, a na Instagramu je objavila fotografiju iz dvorišta uz inspirativni opis: 'Kad izađemo pred Boga, upitat će nas: Gdje su ti rane? Ako odgovorimo: Nemam rana. Bog će nas upitati: Zar nisi naišao ni na što vrijedno borbe?'

Goran se unatoč tako ozbiljnom opisu fotografije odlučio našaliti, pa je komentirao: 'Poznato mi dvorište' uz emotikone smijeha. Što se tada događalo i po čemu mu se dvorište urezalo u sjećanje - možemo samo nagađati.

PRESELIO U ENGLESKU Višnjić novim imidžem oduševio obožavatelje, sad nosi bradicu

Podsjetimo, Nina je prije dvije godine preko Instagrama pozvala Višnjića u svoju ljetnu rezidenciju na Jelsi, a šibenski glumac je vrlo brzo prihvatio poziv i posjetio Ninu.

'Dođite kad god možeš, prekrasno je', poručila je tada Nina Goranu, a svoje druženje na Hvaru ovjekovječili su zajedničkim fotografijama.

Nina svaki mogući trenutak provodi na Hvaru, gdje se do sada, osim s Goranom, družila sa Slavkom Sobinom, Vilijem Berošem i Lepom Brenom.

DRAMA PJEVAČICE Ninu Badrić uznemiravao je nepoznati muškarac: Došao na Hvar zbog nje, reagirala policija

Pjevačica je jako ponosna na svoju nekretninu u Dalmaciji, pa se često pohvali pogledom na Jelsu iz vikendice ili slikama interijera u kojem je uspješno spojila tradicionalne i suvremene elemente. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • dr.mr. 08.04.2021.

    Eto Nina..sljedeci put prodaj kucu i imas para..nemoj samo cviliti po drustvenim mrezema

  • MarraMarra 08.04.2021.

    šta vam je ljudi,pa pjevaju vam oni po privatnim partijima. čak i izvan naše granice. da im je loše bili bi svagdje u medijima...

  • 08.04.2021.

    dobro da nije reko ...poznat mi krevet....

Komentiraj...
Vidi sve komentare