To je to što me zanima!

Nina u emisiju dovela sina pa onda blatila njegova oca

Hrvatska manekenka ponovno je prozivala bivšeg supruga zbog alimentacije. Nina Morić u emisiju "Domenica 5" dovela je i svog sina Carlosa (6)
Vidi originalni članak

Troši novac na svoju Argentinku, a za sina nema, prozivala je Nina Morić (33) u emisiji “Domenica 5” bivšeg muža Fabrizija Coronu (35), koji ju je ostavio zbog Belen Rodriguez (24).
- Ja sam ga upoznala s ljudima i dala mu novac za osnivanje fotografske agencije - nastavila je naša manekenka. Prije kraja emisije pridružio joj se njihov sin Carlos (6). Nina ga je posjela u krilo, a on se sramežljivo smijao. Ohrabrivala ga je mazeći ga po kosi. Pričao je kako je najbolja mama i da mu pjeva uspavanke. Na kraju emisije Nina se ustala, potegnula prema dolje haljinu koja joj se dignula i zapjevala “Because the Night Belongs to Lovers”. Carlos je pjevušio i ljuljuškao se u ritmu pjesme.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • COSA-NOSTRA 22.10.2009.

    To su najjadniji roditelji, koji huškaju dite protiv drugog roditelja. Ona je jedna obična jadnica jadna. Mali će sam u životu odlučit šta misli o svojim roditeljima i to kad za to bude vrime. Glupača.

  • 22.10.2009.

    Žena je frikuša..baš bi voljela čuti njenog tetka po tom pitanju.

  • Ivanka-zg 21.10.2009.

    The b.i.t.c.h.

Komentiraj...
Vidi sve komentare