To je to što me zanima!

Nina u Međugorju okinula selfie s Gospom: 'Ja ću otvoriti srce...'

Postavila je Badrić i nekoliko video isječaka s brda Križevac na koje se često penju hodočasnici koji dolaze u ovaj kraj. Na ovo putovanje pjevačica se zaputila s prijateljicama
Vidi originalni članak

Nina Badrić (48) vikende je nekad ispunjavala koncertima, no stvari su se promijenile pa je pjevačica svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila kako je na hodočašću u Međugorju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja ću otvoriti srce i reći da volim te - napisala je produhovljena Nina u opisu fotografije.

Postavila je Badrić i nekoliko video isječaka s brda Križevac na koje se često penju hodočasnici koji dolaze u ovaj kraj. Na ovo putovanje pjevačica se zaputila s prijateljicama.  

Prethodnih mjeseci Nina je bila među najglasnijim estradnjacima koji su se žalili na krah glazbene industrije u vrijeme pandemije korona virusa, a pomoć su tražili od Vlade. 

NINA BADRIĆ O KORONAKRIZI: 'Kao da ti je prerezan život od trećeg mjeseca, nitko od nas ne radi, situacija je zaista teška'

Prošlo je otada i više od pola godine, a situacija nije ništa bolja. Za IN magazin rekla je kako se našla u teškoj situaciji, kao i njezini kolege koji su ostali bez posla, a otkrila je i kako joj je baš sad veliki oslonac vjera.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Bero s 22.11.2020.

    Lijepa je, prirodna, bez šminke, nasmijana.. Zadovoljna.. Ljepo..

  • bobanbleki 22.11.2020.

    Otisla se pomoliti gospi koja je pomogla svima nama da nas korona sto prije pobije,,gluposti u koje glupi svijet vjeruje,,samo crkvene lazi.

  • Lui 14 22.11.2020.

    Masline čekaju i ostala dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare