To je to što me zanima!

Ninu i Coronu zaustavila policija u središtu Milana

Corona je upalio auto i nagazio po gasu, no odmah su došli policajci. Znali su da nema vozačku i samo su čekali da upali auto
Vidi originalni članak

Nina Morić (31) i Fabrizio Corona (33) ujutro su šetali središtem Milana. Krenuli su prema Fiatu Pandi. Corona je sjeo za volan, a Nina na suvozačevo mjesto. Corona je upalio auto i nagazio po gasu, no odmah su došli policajci. Znali su da nema vozačku i samo su čekali da upali auto. Corona nije bjesnio kao lani nego je smireno potvrdio da nema vozačku. Lani su ga zaustavili za volanom Bentleya, no on je počeo vrijeđati policajce pa su mu oduzeli vozačku. Ovaj put su mu oduzeli prometnu. Nina i Corona ponovno su zajedno iako ga je ona lani ostavila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • black25 23.04.2008.

    Ne znam zašto, ali tako mi je iritantno njih dvoje..Vjerojatno zato što mi on djeluje kao neki praznoglavi šminker sklon muljanju, a ona kao bezlična narcisoidna lutkica koja je sve osobne adute i kvalitete svela na pokazivanje (gologa) tijela. Kad se sjetim onih show emisija s RAI tv koje vrve plastičnim mršavicama koje okolo pocupkuju i naguzju se oko voditelja, a Nina je slika i prilika toga,tako se i proslavila, digne mi se svaka dlaka od muke.

  • branchburg 23.04.2008.

    prvo vozacka, pa prometna ...a iduci put auto...he he

Komentiraj...
Vidi sve komentare