To je to što me zanima!

'Nisam bila popularna u školi, čak su me povlačili za kosu'

Bojana Gregorić, Unicefova ambasadorica dobre volje, sa sinom Raulom posjetila je klizalište na Tuškancu, te podržala akciju škola 'Stop nasilju među djecom'
Vidi originalni članak

- Često su me povlačili za moju dugu kosu. Moram priznati da kao klinka nisam bila popularna u osnovnoj školi, a to je bilo jako nezgodno jer su klinci okrutni.  Živjela sam u svom svijetu, znala sam što želim biti jednog dana, pa sam iskakala od ostalih- otkrila je Bojana Gregorić Vejzović.

Unicefova ambasadorica dobre volje sa sinom Raulom došla je na klizanje na Tuškanac kako bi podržala akciju za program sigurnih škola u sklopu kampanje 'Stop nasilju među djecom'. 

Glumica kaže kako je prema svom sinu, ali i prema svom iskustvu shvatila da su djeca vrlo okrutna te da rečenice poput ' Ti si debela' mogu stvoriti traume koje ih prate cijeli život.

- To svakako treba spriječiti već u najranijoj dobi. Puno toga se može napraviti i kod kuće jer sve ide od odgoja roditelja - zaključila je Bojana dodavši kako je danas nasilje u školama u porastu i puno okrutnije, te da mu treba posvetiti punu pozornost. 

Glumica je iskoristila priliku te je sa sinom Raulom klizala ostatak večeri na Tuškancu. Izgleda bolje nego ikada, a razlog tome je kaže, puno spavanja. 

Živjela je u nekom svom svijetu, znala je što želi, a drugima se to nije sviđalo. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • wwwxxx 11.02.2011.

    Treba se samo zapitati kakvi snobovi od roditelja vaspitaju djecu da im je smiješna nečija kosa ili što je neko debeo.Valjda su se prilagodili kompleksaškom životu svojih poremećenih roditelja.

  • manibabac 11.02.2011.

    Blago njoj - puuuno spava. A od čega živi? Kak i kad stigne zaraditi? Kaj i njoj plačamo kao zaslužnoj umjetnici?

  • Hello Kitty_1 10.02.2011.

    jel djetetu ne bi trebali prekrit oci, ne smijete tako objavljivati slike djece!

Komentiraj...
Vidi sve komentare