To je to što me zanima!

'Nisam Meghanin fan, a Harryju želim sreću jer će mu trebati...'

Par je gostovao u specijalnoj emisiji 'Time 100' na ABC televiziji. Tad je Harry savjetovao biračima da odbace govor mržnje, dezinformacije i negativnost na internetu. Implicitno su podržali Trumpovog konkurenta
Vidi originalni članak

Aktualni američki predsjednik Donald Trump (74) 'opleo' po je Meghan Markle (39) i njezinom suprugu princu Harryju (36). Izbori za predsjednika SAD-a sve su bliže, a Meghan i Harry implicitno su podržali Trumpovog konkurenta Joea Bidena (77). Taj potez naljutio je Trumpa. 

- Nisam obožavatelj Meghan Markle i reći ću ovo, iako je ona to već vjerojatno čula, želim puno sreće Harryju jer će mu stvarno trebati - rekao je Donald Trump, piše magazin People

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan i Harry najbogatiji su celebrity par

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je u utorak gostovao u specijalnoj emisiji 'Time 100' na ABC televiziji. Tad je Harry savjetovao potencijalnim biračima da odbace govor mržnje, dezinformacije i negativnost na internetu. 

- Ono što konzumiramo, čemu smo direktno izloženi i čime se bavimo putem interneta ima stvaran utjecaj na sve nas - rekao je Harry. 

Izbori su za šest tjedana, a o tome je i Meghan dala svoje mišljenje. 

- Svake četiri godine bude nam rečeno da su to najbitniji izbori svih vremena. Ali ovo stvarno je. Kad glasujemo, naše vrijednosti se prevode u djelo i čuju se naši glasovi - rekla je Meghan.

PRED SPOR S TABLOIDOM Meghan je otkazala punomoć odvjetniku jer on brani i Deppa

Američki mediji kontaktirali su Buckinghamsku palaču za komentar na njihovo gostovanje u emisiji.

- Nemamo komentara. Princ više nije radni član kraljevske obitelji i svi komentari koje daje su osobni - kažu iz palače. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Kila kruha kila perija 24.09.2020.

    A zasto bi bio fan na osrednju glumicu koja je uhvatila princa i ako treba radi sve.....

  • stkike 24.09.2020.

    Naprid Trump!

  • 24.09.2020.

    Trampic slampic, čkomi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare