To je to što me zanima!

'Nisam očekivala da će Miley toliko približiti guzu mom sinu'

Ne stišavaju se kritike na račun provokativnog golišavog nastupa Miley Cyrus na dodjeli MTV Video Music Awards na kojem je nastupila s Robinom Thickeom
Vidi originalni članak

Nakon njezina po mnogima nepriličnog nastupa na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards, provokativna Miley Cyrus (20) našla se na udaru fanova i brojnih poznatih osoba. Njezina izvedba pjesme 'Blurred Lines' s Robinom Thickeom u grudnjaku i gaćicama od lateksa u boji kože izazvala je brojne kritike. Neki su otišli čak toliko daleko da su zaključili kako se osjećaju povrijeđeno zbog njezina striptiza.

- Podsjetite me da djecu nikada ne pustim u svijet showbussinesa, hvala - napisao je Nick Cannon, suprug Mariah Carey na Twitteru nakon nastupa. 

Glumica Jamie King otkrila je da se sablaznila kada je vidjela Miley, dok je Brookyln Decker zaključila da joj je bilo neugodno.

No jedna osoba ipak je stala u njezinu obranu i to njezin najbolji prijatelj Cheyne Thomas. Nakon što je Kelly Clarkson Miley na Twitteru nazvala striptizetom, Cheyne joj je uzvratio da je debela.

- Misliš li da je ljuta jer joj je posljednjih nekoliko pjesama nesuvislo i nitko je nije pozvao da nastupa? - napisao je Cheyne potom prijatelju. 

Thickeova majka, glumica i pjevačica Gloria Loring (66), otkrila je kako nije očekivala da će Miley toliko mahati guzom pred njezinim sinom.

- Na umu mi je samo to da su sve to vidjeli njezini roditelji. Oh Bože, smiluj se. Nisam očekivala da će joj guza biti toliko blizu mog sina. Ne znam što je Miley htjela postići time. Jednostavno ne razumijem, mislim da to nije korisno - rekla je.

Za razliku od pjevačeve majke, njegova supruga Paula Patton bila je manje kritična prema Miley. Zvijezda filma 'Nemoguća misija' koja je s pjevačem u braku osam godina, rekla je da je to nije iznenadilo i da nije mogla biti hladnija tijekom nastupa jer je znala što planiraju s obzirom na njihove ranije probe.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • ajde reci 27.08.2013.

    U svakom slučaju po meni je ipak to neprimjereno ponašanje jedne dvadesetogodišnjakinje,nije mi bilo ugodno za gledati,tim više što je ona uzor hrpi mladih curica osnovnih škola,dakle do 15 god,(makar to ne mogu shvatiti,ali eto),koje imaju sve što se o H.Montani može kupiti,znam po kćeri svoje prijateljice.Kakav ona primjer može njima pružiti?

  • homoeruptus 27.08.2013.

    A sve to jer je mala zasjenila Gagu, projekt MTVja , samo je Majli malo jaća u strukturama jer iza nje srtoji Disney, isti onaj koji je gurao M. Jacksona i koji je plesao s illuminatima 30 godina pa im onda htio okrenuti leđa pa su ga koknuli... ...Gaga koja je gola golcata bila, a još k tomu i očajno izgledala, e ona nije nikoga šokirala :) hahaha

  • tomi07 27.08.2013.

    Paula Patton je prekrasna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare