To je to što me zanima!

'Nisam se nikada operirala. Ne koristim botoks, samo kreme'

Osim što koristi svoje proizvode, Paris od svoje osme godine maže kožu kremom u vrijednosti 1100 kuna. Članica bogate obitelji Hilton tvrdi kako nikad nije imala nijednu operaciju
Vidi originalni članak

Paris Hilton bliži se svojoj 40. godini, no još uvijek se može pohvaliti mladolikom kožom, piše Mirror.

- Moja mama uvijek me je učila da se klonim sunca i koliko je važna briga za kožu - objasnila je Paris. Kad želi posegnuti za nekom kremom, manekenka i glumica koristi proizvod koji nosi njeno ime i prezime.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tko god ga koristi misli da negdje imam vlastiti izvor mladosti. Sjajan je i zapravo radi - tvrdi. Osim što koristi svoje proizvode, Paris od svoje osme godine maže kožu kremom u vrijednosti 1100 kuna. Članica bogate obitelji Hilton tvrdi kako nikad nije imala nijednu operaciju.

- Cijela sam prirodna i prilično sam ponosna na to - kaže. Prošle godine priznala je kako čak ne koristi ni botoks, a ni filere. Ipak ističe kako je najviše opsjednuta svojom kožom.

KIM SLAVI 39. ROĐENDAN Bila je potrčko Paris Hilton, a onda je procurila vruća snimka

Baš ju ta zaluđenost kozmetičkim proizvodima 'natjerala' da i sama krene i pokrene vlastiti brand. U intervjuu je rekla kako želi da njeni proizvodi budu toliko savršeni da ljudi uopće nemaju potrebu za botoksom i filerima.

- Ono što je jedinstveno za moju kozmetiku je da zapravo posjedujem najnoviju pro-DNA koju smo stvorili, a ona zapravo promiče pomlađivanje stanica što pomaže u izgradnji kolagena te na taj način uklanja sve fine linije s kože - rekla je Paris.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Pero Cigla 22.11.2019.

    meni možda najmrža osoba, a i ne samo meni, onaj film s njom s razlogom ima 1,9 na IMDB.

  • Borko Žutokartončić 21.11.2019.

    uz takve milione i ja bi tako pričala, pih pih, nikad mi nije bila lijepa bez obzira imala plastike ili ne,taj nos jednostavno ubada estetiku

  • 21.11.2019.

    bolje ne botoksu jer to nije zdravo,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare