To je to što me zanima!

‘Nisam želio napustiti vojsku, to nije bila moja odluka’

Princ Harry priznao je da je mjesecima bio depresivan nakon što je prošle godine napustio vojsku. U britanskim snagama proveo je deset godina, a skratili su mu vojni rok
Vidi originalni članak

Princ Harry (31) priznao je da je mjesecima bio depresivan nakon što je prošle godine napustio vojsku. U britanskim snagama proveo je deset godina, a skratili su mu vojni rok.

- Bio sam slomljen što sam ostavio svoje vojnike. Najviše me boli to što odlazak iz vojske nije bila moja odluka i još patim - rekao je velški kraljević, koji je sad angažiran u programu pomaganja vojnim invalidima.

Harry predstavlja kraljicu na međunarodnim putovanjima. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • muskarac 19.03.2016.

    zaista mu nije lako

  • nerminius 19.03.2016.

    Imponira što si toliko normalan, kao većina ljudi, ali lega...... Ti si princ i prestolonasljednik! Jednom završava tvoje normalno življenje i počinje španjolski protokol, pokvareni političari, prijemi, ulizice, ku.ve u satenu i svili i dogovoreni brak. Lijepo je što si bio jedan od nas, ali vrijeme je da se rastanemo. Svako ti dobro i ostani normalan po mogućnosti.

  • --- DAVOR --- 19.03.2016.

    Iako vojsku i bilo što vezano sa oružjem smatram primitivizmom na razini neandertalizma za njega to ne mogu reč jer se vidi da je mamin sig i gen i da su mu namjere plemenite iako je izabrao krivi način. Oružje baš kao i mržnja nikad nije rješenje, destrukcija nemože djelovat konstruktivno. To je ko da maljem pokušavaš sastavit avion, možeš ga maljem rastavit al sastavit NE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare