To je to što me zanima!

Ništa bez toplesa: Ratajkowski Emily je na medenom mjesecu

Emily i Sebastian romantičan odmor provode u luksuznom resortu usred pustinje u Utahu u kojem su gostima na raspolaganju privatni bazeni, saune, masaže, ljekovite kupke...
Vidi originalni članak

Glumica i manekenka Emily Ratajkowski (26) u veljači je javno predstavila svog novog dečka, glumca Sebastiana Bear-McClarda, za kojeg se dva tjedna kasnije i udala te sve šokirala tim potezom.

Ubrzo su na društvenoj mreži osvanule i fotografije s vjenčanja. Naime, manekenka i glumica udala se u žutoj kombinaciji iz Zare za koju je izdvojila 1.200 kuna.

IZNENAĐENJE Nakon golišave fotke, Emily Ratajkowski otkrila da se udala

Sudbonosno 'da' izgovorili su pred matičarem u njujorškoj gradskoj općini, a sada su se novopečeni supružnici zaputili na medeni mjesec za koji su odabrali pomalo neobičnu destinaciju.

Emily i Sebastian romantičan odmor provode u luksuznom resortu usred pustinje u Utahu u kojem su gostima na raspolaganju privatni bazeni, saune, masaže, ljekovite kupke, ali i, kako kažu, dragocjeni mir od znatiželjne javnosti. 

Emily, koja se proslavila nakon pojavljivanja u spotu Robina Thickea za  pjesmu 'Blurred Lines', često objavljuje seksi fotografije na društvenim mrežama, a ni medeni mjesec nije bio iznimka.

GAF MANEKENKE 'Ratajkowski, tvrdiš da bolesne djevojke bez kose nisu lijepe...'

Tako je pokazala atribute u jednodijelnom kupaćem kostimu te se skinula u toples i fotografirala u bazenu što je posebno oduševilo njezine brojne pratitelje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • playfreak 13.03.2018.

    Ako je zelite u toplesu pogledajte film Nestala sa Benom Affleckom mozda i najbolji njegov film ikada. Meni osobno najbolji psiho triler.

  • saitek1970 13.03.2018.

    dok ja čitam ovaj članak ona se možda baš razvodi...

  • pljuvačnica 13.03.2018.

    Uuùuuuu....ima sise u pm. Sva voda se prelila iz bazena od bujnosti njenih čvaraka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare