To je to što me zanima!

Nisu dugo izdržali: Ana Gruica rastaje se nakon godinu i pol

Prijatelji glumice ističu da za rastavu nije kriva treća osoba. Par još nije predao papire za rastavu, a još ih se često se može vidjeti u šetnji Splitom
Vidi originalni članak

Bilo bi licemjerno obasipati Vas samo sa uspjesima. Evo i jednog životnog neuspjeha. Nadam se prvog i posljednjeg, napisala je splitska glumica i manekenka Ana Gruica na Facebook profilu potvrdivši tako da se nakon tri godine veze i 18 mjeseci braka rastaje od supruga Dijana Jahjefendića (33). On se već iselio iz zajedničkog stana. O njihovoj rastavi po Splitu se počelo pričati još prije mjesec dana, ali tada je Gruica kuloarske priče nazvala smiješnima.

- Ma ne! Dijan i ja imamo razmirica kao i svaki drugi bračni par, ali ne rastajemo se – dobro raspoložena komentirala je Ana krajem siječnja. Njihovoj rastavi navodno nije kumovala treća osoba već se par odlučio razdvojiti zbog velike razlike u karakterima. Dijan naime, voli miran život i vrlo je tolerantan dok je Gruica jako temperamentna. 

Gruica nam je svojedobno rekla kako dugo nije imala dobro mišljenje o braku jer nije željela dijeliti svoj prostor no da se predomislila jer se s Dijanom dobro nadopunjuje.

- Znamo se mi junački posvađati! Kako sam vatrena, uglavnom ja ludujem. Kad ušutim, on me samo pita: 'Jesi završila?'. I to je kraj. Za pet minuta više ni sama ne znam što sam sve izgovorila. Nekada sam se znala duriti po pet dana, ali sada odmah opraštam i zaboravljam - rekla je Ana na pitanje o bračnim trzavicama. 

Dijan je Anu zaprosio na koncertu Zdravka Čolića i to preko videozida, pred više tisuća ljudi. Glamurozno vjenčanje organizirali su u Livnu, a bilo je preko preko 300 uzvanika.

Ana i Dijan zajednički su vodili brigu oko teretane u Spaladium areni no sada su navodno prekinuli suradnju. Ana je angažirana i u Gradskom kazalištu mladih. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • LaViolette 29.02.2012.

    Ovo je postalo prežalosno, svaki dan čitam i čujem kako se netko razvodi već nakon godinu, dvije, a najčešće su to bila raskošna vjenčanja, crkvena. Dajte malo razmislite za početak što je uopće brak, ma, ništa drugo nego isprazne budale. Brak nije bogomdan i nije za svakoga!

  • ruzica ruzic_1 29.02.2012.

    zasto se permanentno mijenja moj komentar,vec nekoliko puta pokusavam nesto objaviti nije vulgarno al mi se opet brisu neki rjeci,očito da gruica na ovom portalu ima nekoga svoga tko je stiti.zalosno da fufice uvijek bolje produ od normalnih cura

  • Hrvoje Horvat 29.02.2012.

    frajer je super zgodan samo mu fali kugla oko noge

Komentiraj...
Vidi sve komentare