To je to što me zanima!

Nisu me interesirale žene prije nego sam upoznala suprugu...

Zvijezda 'Seksa i grada' otkrila je da prije Christine nije poljubila djevojku ili bila u lezbijskoj vezi. Bojala se kako će joj to utjecati na karijeru, ali kada je suprugu upoznala s majkom, 'odahnula' je
Vidi originalni članak

Cynthia Nixon (50) koju publika najviše pamti kao crvenokosu odvjetnicu Mirandu iz serije 'Seks i grad' ispričala je kako nije bila sa ženom sve dok nije upoznala sadašnju suprugu Christine Marioni (49).

- Dotad nisam niti poljubila djevojku, a kamoli bila u vezi s nekom. Kad sam se počela viđati s Christine, bila sam zbunjena. Nisam znala što će to značiti za mene i karijeru. Ona je odlučila da stvari idu polako kako bi meni bilo lakše - ispričala je i dodala kako prvi put kada je vidjela svoju suprugu, nije primijetila da je žena.

Kada je aktivisticu predstavila svojoj majci, Cynthia je 'odahnula'. Tada je prestala brinuti i nije marila za to što drugi misle.

Upoznale su se 2002. godine, a godinu kasnije Cynthia se zbog nje i razvela od supruga Dannyja Mozesa. Glumica i njezina partnerica u braku su od 2012. godine.

Cynthia iz prošlog braka ima Samanthu (20) i Charlesa (14), a s aktivisticom ima sina Maxa (14). 

 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Mercedes s klasa 22.03.2017.

    ofucana baba

  • sandstorm 21.03.2017.

    Znaci citav zivot zivi u zabludi, da je nije poljubila ni sada, ne bi ni znala...

  • Bella Enna 21.03.2017.

    Sex i grad... Najbolja serija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare