To je to što me zanima!

Nisu se ni vidjeli: Eric Roberts glumi u filmu uz Božidara Alića

Producent Katušin hvalio se da će snimati i s Budom Spencerom, ali ga nikad nije doveo u Hrvatsku. Sad radi film s Ericom Robertsom, koji je svoju ulogu snimio u danu, a partner mu je Božidar
Vidi originalni članak

Iza Vjekoslava Katušina (32) je projekt 'Gangs of Croatia' iz 2009. godine, koji nikad nije realiziran. Tada je obećavao u Hrvatsku dovesti Buda Spencera s kojim je, kako se hvalio, scene snimio u Rimu.

POGLEDAJTE VIDEO: Prekrasne obiteljske kuće poslužile su kao kulise filmu 'Someone Dies Tonight', u kojem je ulogu odglumio i Roberts

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Tamo su mafijaše trebali glumiti Zdravko Mamić, Kićo Slabinac, Zlatko Pejaković i drugi.

- Ulogu sam odbio jer u prethodnom projektu nisam plaćen pa mi je film prisjeo - rekao je pjevač Kićo Slabinac.
Kolega Zlatko Pejaković, kojega je Katušin najavio kao glumca, tvrdi da mu se nitko nije javio. Isto kaže i Miroslav Škoro, još jedno veliko ime koje se navodilo kao dio filmskog tima.

- Snimio sam nekoliko promotivnih fotografija nakon što su me oblekli u zagorskog mafijaša, a onda sam odradio i neke scene u birtiji. Nakon toga me više nitko nije zvao niti sam dobio ikakav honorar - rekao je Drele (49).

Prije godinu dana najavljivan je Katušinov novi projekt, prva domaća serija na engleskom jeziku pod nazivom “Dead End”. U njoj je opet trebao glumiti Slabinac.

- Ulogu sam odbio jer mi producent nije htio isplatiti avans - rekao je Slabinac o seriji koja se nije pomaknula s pilota.
Katušin nam je tada rekao da će Kićo glumiti u sljedećim epizodama, no da se razbolio dva dana prije snimanja pilota. Rekao je da su za seriju već zainteresirane Amerika, Švicarska i Austrija.

Slabinca je zamijenio Kristijan Ugrina, koji tvrdi da mu se od snimanja pilota nitko nije javio. Najnoviji Katušinov projekt je film 'Someone Dies Tonight', čiji je i scenarist. Prije dva dana radi snimanja u Osijek je došao i Eric Roberts (59), stariji brat oskarovke Julije Roberts.

U Hrvatskoj je proveo samo dan, a stigao je otići i na kavu s gradonačelnikom Belog Manastira. Božidar Alić, koji je dobio ulogu u filmu, tvrdi da svoje scene snima krajem ljeta. Zbog minimalnog budžeta film se nije mogao ni prijaviti za potporu od HAVC-a, a glavnu glumicu producent je tražio javnim castingom prije pola godine. Jedini uvjet je bila duga kosa i znanje engleskog, a plaća 10.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • naomi-1 25.03.2016.

    Alić glumi Tuđmana izgleda po izobličenoj faci.

  • zuluf_52 25.03.2016.

    Pijanac, on nije sposoban jer mu je alkofol pjeo mozak.

  • Linz 25.03.2016.

    Zašto nisu zvali i Bujanca ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare