To je to što me zanima!

Nitko se nije ozlijedio: Kaos na snimanju showa '3, 2, 1 kuhaj!'

Četrnaest natjecatelja okušat će se u spravljanju tradicionalnih hrvatskih jela pod strogim okom Tomislava Špičeka i Željke Klemenčić u novom kulinarskom showu
Vidi originalni članak

Počelo je snimanje novog kulinarskog showa RTL Televizije 'Tri, dva, jedan - kuhaj!’. Natjecatelji, njih 14, članovi žirija Tomislav Špiček i Željka Klemenčić te voditeljica Antonija Blaće jučer su snimili promotivni spot u kojemu su se gađali graškom, igrali bejzbol jajima, tijestom i čokoladom te se odlično zabavili. 

Natjecatelji će tradicionalne hrvatske specijalitete pripremati u velebnom studiju za koji su se namještaj i rekviziti za set tražili po cijeloj Hrvatskoj. Neki komadi namještaja datiraju čak iz 15. stoljeća, a tanjuri su rukom oslikani unikati. 

- Jako mi se sviđa koncept showa jer je baziran na hrvatskoj tradicionalnoj hrani, a Željka i ja ćemo osmisliti recepte za koje će se natjecatelji morati dobro potruditi kako bi ih napravili najbolje što mogu - rekao je Špiček. 

Tko će oduševiti žiri i gledatelje svojom kreativnošću u kuhinji te kakva će hrvatska tradicionalna jela kandidati morati skuhati, ne propustite pogledati uskoro na RTL Televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • muskarac 11.03.2014.

    bome i ja dobro poludim kad se hrana baca!

  • POTPEC 10.03.2014.

    Neznam koliko je kvalitetna kuhinja i hrana koju oni skuvaju u detektiranom vrimenu. Ova šou je prava sramota kuvara.

  • bklf 10.03.2014.

    kako je njima tesko u zivotu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare