To je to što me zanima!

Nives Čanović: Kandidati me prepoznaju i već trče za mnom

RADI STO NA SAT Uz posao na radiju, Zagrepčanka, koju smo gledali u telenoveli 'Dolina sunca', vodi i televizijski kviz, ali to joj nije prvi put, već je vodila 'Leteći start'
Vidi originalni članak

Gluma mi nedostaje i voljela bih ponovno igrati u seriji, ali s obzirom na posao na radiju i televiziji, sad nemam vremena za Akademiju dramske umjetnosti o kojoj sanjam, kaže Nives Čanović (32).

Zagrepčanka je od prošlog vikenda novo pojačanje voditeljskom dvojcu Marijani Batinić (33) i Ivanu Šariću (29) u RTL-ovu kvizu 'Tko će ga znati'. Dok snima diljem Hrvatske, ekonomistici, koju smo gledali u serijama 'Dolina sunca' i 'Sve će biti dobro', najviše nedostaje ljubimac, samojed Marli.

- Pravi je frajer i ima sto dadilja. Čuvaju ga dečko, mama ili mlađi brat sa suprugom - kaže Nives. Ovo joj nije prvi put da vodi kviz. Televizijsku karijeru počela je u 'Letećem startu', gdje je prolaznike nagrađivala egzotičnim putovanjima.

Stresa sam se ovo ljeto riješila na rajskim Maldivima

Nives dodaje kako se na novom poslu ne mora pretrgati kako bi nagovorila kandidate na sudjelovanje u kvizu.

- Prepoznaju me i trče za mnom. To je valjda znak da su me dobro prihvatili - smije se.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 26.09.2014.

    Pravo zagrebačko prezime.

  • lukica25 25.09.2014.

    ko uopče to gleda? takvu glupost od kviza nisam u životu vidio, i tko to financira da mi je znat? ako samo tako iz čista mira odaberu nekog slučajnog prolaznika i aku bude uspješan daju mu pare, nema mi smisla to

  • deda62 25.09.2014.

    nije važno koliko znaš već kako izgledaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare