To je to što me zanima!

Nives Celuzijus postaje Rocky Balboa: Ovo me izulo iz cipela

Nimalo lagan zadatak neće imati ni Ana Gruica koja će pjevati na njemačkom jeziku i postati grupa Dschinghis Khan. Daniel Bilić također uzbuđeno čeka svoj nastup kao Rag'n'Bone Man
Vidi originalni članak

Jednog od najvećih akcijskih junaka krajem 80-ih i početkom 90-ih godina utjelovit će Nives Celzijus, a vidjet ćemo ju u liku legendarnog Rockyja Balboe, odnosno Sylvestera Stallonea.

- Nisam neki ljubitelj borbi tako da mogu reći da me ovo izulo iz cipela - komentirala je Nives koja će za zadatak također imati i otpjevati soundtrack iz filma 'Eye Of The Tiger', grupe Survivor.

- Trebam biti napeta u pjevanju, ali bit ću napeta i u pokretima. Takva je uloga - zaključila je, a hoće li uspjeti vjerno dočarati ovu boksačku filmsku legendu, ostaje nam za vidjeti. 

Nimalo lagan zadatak imat će Ana Gruica koja će pjevati na njemačkom jeziku. Riječ je o izvođaču grupe Dschinghis Khan.

- Bila sam šokirana, nisam imala pojma tko su - iznenađena je Ana. Osim što će pjevati na njemačkom jeziku, Ana će izvesti i najupečatljiviji ples svih vremena.

- Moram paziti na njemački izgovor, na količinu koreografije jer je komplicirana i da to dvoje uskladim - dodala je i priznala kako joj je ovo najdraža točka do sada. 

Daniel Bilić također uzbuđeno čeka svoj nastup kao Rag'n'Bone Man.

- Totalno je fora lik. Super mi je njegova glazba i super mi je njegov glas - kazao je, a nastupit će s pjesmom 'Human'.

- To treba napraviti kako spada, a ne kako sam do sada radio - odlučan je Daniel kojega čeka i velika fizička transformacija. 

Bojan Jambrošić je, kaže, radio na tome kako biti ljuta žena, jer ćemo ga, naime, ove nedjelje vidjeti u liku pjevačice grupe En Vogue.

- Nisam znao da je opet toliko komplicirana. Ja bih rekao da su se spojile Beyonce, Mariah i Christina Aguilera u jedno - zaključio je Bojan, koji će nastupiti s njihovim hitom 'Don't Let Go'.

- Ovo nije moj stil pjevanja. Tražio sam Ivanu Husar da me zamijeni, ali neće - našalio se. 

Ove nedjelje vidjet ćemo uzbudljive nastupe i Mie Anočić Valentić koja će se transformirati u Michaela Jacksona, Dalibor Petko postat će Lidija Bačić, Marija Rotha očekuje hologramski nastup s Montserrat Caballe i Freddiejem Mercuryjem, a Ivana Mišerić uprizorit će scenu iz filma Briljantin. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nokšir 13.05.2017.

    nego, ko je danijel bilić

  • nokšir 13.05.2017.

    a ja mislio zele lipovača

  • medeki 13.05.2017.

    Ne čekaju oni, mi čekamo snimku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare