To je to što me zanima!

Nives Celzijus i Ana Sasso u crvenom privlačile poglede, a Mia Begović pokazala liniju

Priča koja donosi spoj mode, ljepote i glazbe započela je u Krapini u nedjelju 23.listopada pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije, a prisustvovali su Ana Sasso, Celzijus, Matija Cvek, Sanja Bjedov...
Vidi originalni članak

U hotel Sheraton održano je šesto izdanje spektakularne humanitarne revije City Modus, a u čast ženama oboljelim od raka dojke zapjevali su i Matija Cvek, Bojan Jambrošić, Eni Jurišić, Kim Verson i Marija Mirković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priča koja donosi spoj mode, ljepote i glazbe započela je u Krapini u nedjelju 23.listopada pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije.

Na crvenom tepihu humanitarne revije prošetali su brojni poznati iz svijeta politike, sporta, glume i novinarstva, a ovo im je bila prilika da zasjaju u manekenskim ulogama.

Na reviji su tako prošetale Nives Celzijus, bivša 'Pipi' djevojka, nekadašnja misica i model Ana Sasso, Anita Martinović, zastupnica u Hrvatskom Saboru Sabina Glasovac, Marija Mirković, Katarina Mamić, plus size manekenka Lucija Lugomer, vizažistica Marina Mamić, Jelena Katarina Kapa i mnoge druge.

Svu pažnju ukrale su i gradonačelnica grada Zlatara Jasenka Auguštan te novinarke Ivana Petrović i Ana Miščević.

Svi oni prošetali su pistom u čast ženama oboljelim od raka dojke, a osim toga, predstavili su i zanimljive kreacije domaćih dizajnera među kojima su našli modni salon Botun, Vibela, multibrand store Calico, I do Wedding vjenčanice i večernje haljine, Vjenčanice Nikolina, Vjenčanice Ljubav, Monika Hršak, dizajnerski nakit Cyber look i Dalia.

Sav prihod od revije namijenjen je udruzi Pink Life, za pomoć ženama oboljelim od raka dojke u njihovoj najvažnijoj životnoj borbi.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 71

  • 06.11.2022.

    A koje manekenke? Zlo mi.

  • eho' 31.10.2022.

    Nosile su haljine, kako su one znale i koje su im dali, iako su svjesne, kako niti jedna od njih nije model, barem ne više i svaka im čast. Jer sve to, što se reviom i projektom skupi, ide za bolesne od raka, bravo ženskice. 👏

  • eka mala 31.10.2022.

    Sačuvaj me Bože ove Begovićke,žena čak nije ni simpatična,a ima visoko mišljenje o sebi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare