To je to što me zanima!

Nives Celzijus iznenadila svoje fanove: 'Ovo je moja mamica...'

Nives je mamu fotografirala kraj jednog reklamnog plakata. Crvenokosa Mira je pokazala kako njeguje mladenački stil, a mnogi su pohvalili njen atraktivni izgled...
Vidi originalni članak

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (36) je na svom profilu na društvenoj mreži objavila fotografiju svoje majke Mire koja je atraktivnim izgledom pobrala brojne pohvale. Pjevačica je oduševila pratitelje slikom majke, a mnogi su komentirali kako izgleda doista mladoliko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nives je mamu fotografirala kraj reklamnog plakata na kojemu je pozirala. Crvenokosa Mira je pokazala kako njeguje mladenački stil. Nives ima odlične odnose u obitelji pa je ovo ljeto provela na odmoru sa svojom sestrom Mateom. 

Djevojke su uživale u ljetnim radostima i ludim noćima, a nisu izostale ni brojne zajedničke fotografije u oskudnim izdanjima, od kojih je posebno upečatljiva bila ona s njihovim bujnim guzama u prvom planu.

Pjevačica i spisateljice se nedavno pohvalila novim skupim Rolexom. Njegova se vrijednost procjenjuje na 60.000 kuna. Nives nije otkrila da li je poklon dobila ili pak kupila, ali je pokraj kutije nacrtala srce. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Maroje1 10.10.2018.

    Nives draga daj napravi nešto od svog života. Godine idu a ti se samo naslikavaš. Ili se troši ili napravi neki biznis, ne znam šta. Od naslikavanja nema ništa, još par godina i gotovo

  • newthing 03.10.2018.

    ne sliče uopće osim u tijelu, ima i mame.

  • Mthesecond 03.10.2018.

    Mama skoro ko Nives :))) Naći će i ona svoje obožavatelje...Haha...Gospođo imate divnu kćer...Haha...A eto komplimenti i vama :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare