To je to što me zanima!

Nives Celzijus se namučila sa zakopčavanjem sakoa, pa se na radost fanova, oslobodila muke

Tko od vas muku muči s problematikom zakopčavanja gumba nakon blagdana?, upitala je Nives vjerne pratitelje u opisu fotografije na kojoj se ispod sakoa nazire crni čipkasti grudnjak
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (40) objavama na društvenim mrežama redovito mami uzdahe pratitelja, a provokativnim fotografijima ostala je dosljedna i u novoj godini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tko od vas muku muči s problematikom zakopčavanja gumba nakon blagdana? - upitala je Nives svoje vjerne pratitelje u opisu fotografije na kojoj se pjevačica teško muči sa zakopčavanjem sakoa, ispod kojeg se nazire crni čipkasti grudnjak. Pratitelji su joj u komentarima pisali kako zbog bujni grudi, vjeruju, da nju uvijek muči taj problem.

NAŠALILA SE U VIDEU Nives Celzijus pokazala kako izgleda bez filtera i nasmijala fanove: 'Događa li se i vama?'

Nives im nije dala pisani odgovor, već ga je ponudila na svojoj Instagram priči, u obliku nekoliko provokativnih fotografija. Na njima Nives nosi crni čipkasti grudnjak koji pridržava njezine bujne grudi. Prošlu godinu, Celzijus je redovito častila pratitelje s provokativnim fotografijama, ali i ponekim mudrim mislima.  - Ponizna, shvaćam da ne pripadaju svi ljudi mojoj priči, kao ni ja njihovoj, ali respektiram njihov narativ. Ponekad nam se isprepletu ulomci, ponekad i poglavlja. Često nisu ugodna. Ali takve su bajke - objavila je Nives.

 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • iiiih 09.01.2022.

    Vidi se da ne dise, a o fotosopu da ne pricam. Filteri su tu. I kome hoces nesto dokazati vise?? Svi su vidjeli prave slike sa tisna. Ne brukaj se vise ovako

  • 09.01.2022.

    Neukusna vulgarusa. :)

  • franjoclio 09.01.2022.

    to mora biti stalno otkopčano da se ne mui več sve namo, kao i da nema ni jedne brucice, :::::::))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare