To je to što me zanima!

Nives Celzijus: Pobijedila sam čim su me djeca došla bodriti

VODI U PORETKU Spisateljica Nives Celzijus zaplesala je pred svojom djecom, a od žirija joj je najbitnije mišljenje kolegice Zorice Kondže koja joj je dala čak 12 bodova
Vidi originalni članak

Pjevačica Nives Celzijus (35) maskirala se u lisicu i s pjesmom ‘The Fox’ norveškog dua Ylvis pobijedila u 8. epizodi showa Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

- Nije mi bilo previše zahtjevno. Ta me pjesma zabavlja i jedva sam dočekala doći na pozornicu i zapjevati - kaže Nives. Dodaje da je posebno bila sretna jer su je kći Taisha (10) i sin Leone (12) prvi put gledali uživo.

- Drago mi je što sam pobijedila baš u emisiji dok su mi djeca u publici te što sam odmah zasjela na prvo mjesto cjelokupnog poretka - kaže Celzijus.

Iako joj članovi žirija operna pjevačica Sandra Bagarić (43) i glumac Goran Navojec (46) u prijašnjim emisijama nisu bili naklonjeni s bodovima sada su se konačno iskazali.

- Nakon što mi je gošća žirija Zorica Kondža dala 12 bodova sve ostalo mi je bilo manje bitno - kaže spisateljica. Iako je jedna od najseksi Hrvatica, u showu je često zakopčana do grla a sada je ‘postala’ i lisica.

- U kostimu je bilo vruće, ali ništa što se ne može preživjeti. Što se muškaraca tiče, mislim da i njih jednako zabavljaju ovakve uloge - smije se Nives. U posljednjem je nastupu zabrinula fanove kada je rekla da se srušila zbog nedostatka željeza i prevelikog fizičkog napora.

- Dobro se osjećam i kao što vidite po dosta energičnom nastupu, puna sam pozitivne energije - kaže Nives.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Sljam66 27.04.2017.

    Sve žene su prije blatile Nivesku a sad je svima super..muškima je uvik bila super zbog sisa i tako toga...kako se mišljenja lako mjenjaju..

  • AnteG 24.04.2017.

    Pobjedila je jer je cirkusantica

  • racun 24.04.2017.

    Nives je odlicna i talentirana, samo joj ziri nije naklonjen....iz nekih njima znanih razloga...?? Sandru Bagaric treba podhitno izbaciti kroz zatvorena vrata iz emisije.....napasna, iritantna, ma ide mi na zivce. BRAVO NIVES !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare