To je to što me zanima!

Nives Celzijus: Uglazbit ću stihove Jadranke Kosor...

Nives bi pjevala tinejdžerske stihove premijerke Jadranke Kosor. Uz to, na internet stranicu stavila je slike na kojima ju žena vodi vezanu kao psa...
Vidi originalni članak

Neće to biti nikakav narodnjak. Zanima nas isključivo lijepa pop-pjesma, a stihovi Jadranke Kosor uopće nisu loši iako su ih kritičari sasjekli.Vrlo su kratki, jasni i mislim da će se lako moći uglazbiti, rekla je Nives Drpić (27) Areni. Premijerka Jadranka Kosor je kao 17-godišnja gimnazijalka 1971. objavila zbirku pjesama “Koraci”. U njoj je 27 uglavnom ljubavnih pjesama. Od tih stihova Nives bi sastavila pjesmu. Naziv pjesme bio bi jedan od naslova premijerkinih pjesama “Ej ti”, “Dječak” ili “U meni”. Neki od stihova su “ej, ti, voljela sam te jednom... ne sjećam se više da li sam ti znala ime... ne gledaj, mali moj dječače, moje ruke nisu bijele od ljubavi... moja ljubav je prodana, moje ruke su prodane”.
- Gospođa Drpić nije se javila premijerki Kosor niti je tražila odobrenje za korištenje stihova iako je riječ o autorskim pravima - rekla nam je glasnogovornica Martina Banić. Nives odnedavno ima svoju internet-stranicu www.nivescelsius.de. U galeriju fotografija dodala je nekoliko njih sado-mazo tematike. Žena kojoj se ne vidi lice vodi je vezanu kao psa. Nives je četiri godine u braku s nogometašem Dinom (28). Imaju dvoje djece, 4-godišnjeg Leonea i 2-godišnju Taishu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • orlic 23.09.2009.

    ..zaista su zlatna vremena i prilike da se nesto uglazbi od stihova aktualnih politicara...to ide neko raditi ko nema racionalne svijesti i problema poput vecine. pustite zenu (premijerku) da nesto napravi, da stvai odmaknu od nule pa joj uglazbljujte privatnu arhivu tinejdžersih pjesama u zahvalu za ucinjeno

  • black_girl 23.09.2009.

    blago nives,bez pameti,bez briga...

  • njonjo 23.09.2009.

    MooN izgleda da ti trebas naocale ili nikada nisi imao pravog komada. Slika je jedno a u prirodi drugo, cice do pupka velika guzica , male krive noge i jos stosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare