To je to što me zanima!

Nives Celzijus 'zapalila' kuću bivšeg muža Jadranke Kosor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedan od najiščekivanijih ljetnih spotova napokon je ugledao svjetlo dana, a Nives Celzijus opet je u pohodu na glazbene ljestvice s pjesmom 'Biondina'
Vidi originalni članak

Uz pratnju splitske Klape Sveti Florijan , pobjednike jubilarnog 50. Splitskog festivala, pjevačica je pripremila pravi ljetni hit za predstojeći CMC festival u Vodicama na kojem je ona sama prošle godine osvojila nagradu Hit godine 24sata za pjesmu "Karanfili".

Tijekom snimanja video spota "Biondina" u selu Škopljanci u Dalmatinskoj zagori Nives Celzijus (33) je čak i 'zapalila' kuću bivšeg muža Jadranke Kosor. Slučajno, naravno, a tek je po dolasku vatrogasaca saznala čija to kuća izgorjela.

- Nives zapali sve gdje god se pojavi, ništa u tome nije čudno. Pogledajte kako žena izgleda, ona je nama definitivno najseksi Hrvatica i mislim da je zapalila cijelo selo, a ne samo jednu kuću. Oduševljeni smo suradnjom i jedva čekamo nastup na festivalu. Nives nema konkurencije - kaže Nino Treskavica iz Klape Sveti Florijan. Njegov klapski kolega dodao je kako su se u družili da bi publici ovog ljeta pripremili nesvakidašnje iznenađenje i priuštili im pravi ljetni hit.

U video intervjuu s Nives saznajte je li se već ljubila kao plavuša i pogledajte kako ju je oduševila sočna jagoda:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bio je to pun pogodak. A za nastup ćemo se posebno potruditi kako se ovogodišnji festival ne bi tako brzo zaboravio - rekao je Rade Popadić.

- Čim sam čula pjesmu, znala sam da je to to. Vesela i brza pjesma osvojila me na prvu, a kako vidim i moje nove drage prijatelje iz Splita. Dečki iz Klape Sveti Florijan stvarno su se maksimalno angažirali - rekla je pjevačica koja se još privikava na ulogu plavuše.

- Kritike su sjajne i to me baš raduje, ali nema vremena za uživanje u pohvalama. Maksimalno se spremamo da za nastup u Vodicama realiziramo senzacionalne ideje našeg kreativnog tima i svakodnevno smo na probama jer smo veliki perfekcionisti. Uvjerena sam da ćemo tek na festivalu pokazati kakva smo senzacionalna kombinacija - najavljuje Nives.

Marko Šarić

- Zaljubili smo se u ovu sjajnu pjesmu koja odgovara našem temperamentu, a mislim da se netko iz klape zaljubio i u Nives. Vjerujemo da će pjesma doista biti idealna za predstojeće ljeto. Mi smo snimali u studiju u Splitu, a Nives u Zagrebu i prvi put smo se susreli i osobno uživo upoznali neposredno pred snimanje spota proteklog vikenda. Još smo pod dojmom, oduševili smo se njezinom profesionalnošću. Snimali smo cijeli dan, od rane zore do kasno navečer, a njoj ništa nije bilo teško iako su je mučile alergije i bila je nesnosna vrućina. Mislim da smo vjerodostojno prikazali ljepote Dalmacije, a osobito su nam bili dragi prizori s Nives u tradicionalnoj dalmatinskoj priči. Prekrasna je cura - istaknuo je Hrvoje Lovrić iz Klape Sveti Florijan o kolegici.

Dodaje kako je ova suradnja s Nives svojevrsni nastavak njihovog velikog hita 'Kako ću joj reć da varin“ jer publici šalje istu radosnu poruku i pozitivne vibracije, a ove godine u Vodicama napravit će s Nives doista pravi show i jedva čekaju taj vikend 12. i 13. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • suski 21.05.2015.

    Bravo Nives...legenda si.

  • sosed 21.05.2015.

    sad kada se prefarbala mogla bi kandidirati zamjesto na pantofčaku jer njoj je samo nebo granica

  • 21.05.2015.

    Ja mislim da su je svi iz ove klape maznuli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare