To je to što me zanima!

Nives gledala film pa istaknula obline: 'Kako ti izgledaš, ženo'

Celzijus nerijetko dobiva komentare na račun izgleda, a tajna njezine linije je u svakodnevnom vježbanju. Jednom je prilikom ispričala ispričala kako u mlađim godinama nije voljela vježbati, ali sad se to promijenilo
Vidi originalni članak

Svestrana pjevačica Nives Celzijus (38) ponovno je obradovala svoje vjerne pratitelje na Instagramu objavom golišave fotografije. Iako joj je prethodnih dana glavno mjesto za poziranje bila terasa, sada je promijenila lokaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nives i Knoll pozirale u istoj pozi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirala je sjedeći na kauču u bijelom bodiju. U opisu je napisala kako gleda filmove na Netflixu. Njezini pratitelji pisali su joj kako bi rado nešto pogledali s njom, a nije nedostajalo niti komentara na račun izgleda. 

- Predivna si. Božanstvena ženo, kako ti izgledaš - pisali su joj.

POPODNEVNO UŽIVANJE Gipka Nives: Rastezala se dok je pila kavu, napravila je špagu...

Neke od pratitelja zanimalo je što Nives gleda na Netflixu, no nije odgovarala na komentare, niti je otkrila tko joj pravi društvo pa je 'okinuo' fotku za njezin Instagram.

Mnogi joj hvale liniju i redovito joj pišu kako unatoč godinama dobro izgleda. A tajna njezine linije je u redovitom vježbanju. Nedavno se pohvalila kako je gipka i napravila špagu.

Nives je jednom prilikom ispričala kako u mlađim godinama nije voljela vježbati, ali sad se to promijenilo. Zaljubljena je u aktivan i zdrav način života. Često vježba u teretani, a obožava i ples na svili te jogu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • mdcro24 10.08.2020.

    Antipatična posve

  • Babor 09.08.2020.

    Anal (e).

  • smiley1515 07.08.2020.

    Gospoda je lijepa ali dosadna.Za svaku glupost je na stranicama...Pretjeruje s tim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare