To je to što me zanima!

Nives isprobala seksi kostim: 'Hoću ga li uspješno zavesti?'

U predstavi prema romanu Marije Jurić Zagorke Nives Celzijus tumači ulogu pjevačice na dvoru grofa Pejačevića u doba austrougarskog cara. Uzbuđena Nives pohvalila se kostimom
Vidi originalni članak

Hoće li zavođenje opasnog Stojana Varnice biti uspješno, napisala je Nives Celzijus (34) ispod fotografije s generalne probe kojom je najavila sutrašnju premijeru 'Viteza slavonske ravni u osječkom HNK-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na atraktivnoj fotografiji koju je postavila na svoj Instagram profil, Nives nosi kostim. Pjevačica i spisateljica u prvi plan ipak je stavila svoj bujni dekolte i očarala pratitelje koji su je obasipali komplimentima.

U predstavi prema romanu Marije Jurić Zagorke tumači ulogu pjevačice na dvoru grofa Pejačevića u doba austrougarskog cara.

- Kao djevojčica, završila sam tečaj glume u Zagrebačkom kazalištu mladih i ni na kraj pameti mi nije bilo tada da ću jednog dana završiti na daskama velikog Hrvatskog narodnog kazališta - otkrila je nedavno Nives.

Redatelj Dražen Ferenčina je pohvalio Nives, a ispričao je kako ga je iznenadila profesionalnošću te da vjeruje kako će to za publiku biti pun pogodak. Svečana premijera zakazana je za 20 sati

Idi na 24sata

Komentari 26

  • toniveliki 10.12.2016.

    Nettebam je ni fukat ona nek prica ja cu drkat

  • Tomy77. 09.12.2016.

    Bog je nije ni za što drugo stvorio već samo za je....!

  • Alexa_1 09.12.2016.

    Sto god pisali nema muskarca koji nije gej da se nebi omastio s nives zato ne kenjajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare