To je to što me zanima!

Nives Ivanišević pokazala sina Olivera: 'Cijeli svijet u rukama'

Prije dva tjedna, Nives je po prvi put izašla u javnost nakon porođaja na modnu reviju, dok je Ivanišević ostao doma i bio dadilja njihovom sinu i psu
Vidi originalni članak

Bivši tenisač Goran Ivanišević (46) i radijska voditeljica Nives (35) prije više od mjesec dana dobili su sina Oliver, a sada je Nives objavila prvu fotografiju na kojoj se vidi maleno lice njezine prve bebe. 

- Ono kad držiš cijeli svijet u rukama - napisala je pokraj fotografije na kojoj se nalazi u liftu s Oliverom u rukama, a u ogledalu se nazire ponosni tata Goran koje je 'okinuo' preslatku fotografiju.

Prije dva tjedna, Nives je po prvi put izašla u javnost nakon porođaja kada je otišla na crveni tepih kako bi popratila modnu reviju domaćih dizajnera, dok je Ivanišević ostao doma i bio dadilja njihovom sinu i psu.

- Nikad nije bilo ljepše vratiti se kući. Moji dečki - napisala je tada voditeljica. Podsjetimo, u prosincu prošle godine Nives i Goran su se u tajnosti vjenčali, a ceremonija je bila u Zagrebu. Ubrzo nakon toga objavili su da čekaju prinovu, a Nives nikada nije skrivala da ima želju jednog dana postati majka. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 28.10.2018.

    a gdje ce izaci nego na modnu reviju, jedino o cemu znaju pricati te ne znam ni kako biih nazvala je o kozmetici i odjeci i koliko sto kosta od toga, strava jedna......a vidi slika jel to medvjedica rodila?

  • 25.10.2018.

    A moj Gorane, 11 godina je velika razlika.

  • SanjaVrban_1 25.10.2018.

    nije mi jasno slanje privatnih fotografija po društvenim mrežama,ona je jedina majka,ona je lijepa,pametna,našminkana...mislim daj se sredi i prizemlji

Komentiraj...
Vidi sve komentare