To je to što me zanima!

Nives Ivanišević se fotkala u grudnjaku i pokazala ogromnu garderobu: Volim vas žene moje

U manje od 30 minuta voditeljica je na objavi prikupila nekoliko stotina lajkova, a u komentarima su joj se javili i vjerni obožavatelji
Vidi originalni članak

Voditeljica Nives Ivanišević (40) počastila je pratitelje na Instagramu novom seksi fotografijom. Pozirajući u ormaru Nives je pokazala grudi u crnom donjem rublju s bijelim uzorkom. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Volim vas žene moje drage i želim vam lijep dan sutra (i svaki dan) - napisala je Nives u opisu fotografije povodom Dana žena, koji se obilježava 8. ožujka.

U manje od 30 minuta voditeljica je na objavi prikupila nekoliko stotina lajkova, a u komentarima su joj se javili i vjerni obožavatelji.

- Ljepoto; Ti, ženo; Nives, predivna si - nizali su se komplimenti.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • KaticaSvalina 10.03.2022.

    Nešto malo lajkova,trebala bi i grudnjak skinut😂😁

  • MORAM REĆI 08.03.2022.

    "..i pokazala ogromnu garderobu"????????????????????????????gdje,koju garderobu??? O čemu trabunja pisac ovog šrot štiva?par majica složeno ,poprilično neuredno, a majka supruga pokazuje košaricu A po internetu. Čemu to? Why? why?

  • Zlatna Vuga 08.03.2022.

    Nemoj Nives molim te to više raditi, nije ti potrebno. Jako sam te voljela slušati na radiju, bila si najbolje tamo, ali ovo je bezveze, zašto moraš biti kao druge? Stani s tim i budi prirodna, nemoj si pumpat usne i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare