To je to što me zanima!

Nives Ivanković golim nogama privukla pažnju: Priziva proljeće

Zbog stasite i vitke figure te duge plave kose zrači mladenačkim veseljem i dobrom energijom. Ivanković pokazuje kako su za nju godine samo broj, a jedna je od onih dama koje izgledom mogu parirati mlađim kolegicama
Vidi originalni članak

Iako je prešla pedesetu, glumica Nives Ivanković (53) i dalje s ponosom može pokazati svoju vitku liniju pa je već počela s proljetnim krpicama.

Iako smo još uvijek svi u zimskim kaputima, Nives je malo uranila pa je za odlazak frizeru odabrala lepršavu haljinu kratkih rukava koja joj je sezala do koljena.

Uz to je iskombinirala smeđe čizme, a u pravi plan došle su njezine isklesane noge. Ivanković je definitivno jedna onih dama koje uvijek svježim izgledom mogu parirati i mnogo mlađim kolegicama.

INTERVJU Nives Ivanković otkriva: Željela sam sve mijenjati na sebi

Zbog stasite i vitke figure te duge plave kose zrači mladenačkim veseljem i dobrom energijom. Ivanković pokazuje kako su za nju godine samo broj. 

Glumica godine prihvaća kao prirodan proces, a starenju se suprotstavlja svim raspoloživim ženskim oružjem, rečenicom koju često izgovara: 'Trudim se starjeti dostojanstveno'. 

- Iako imam vulkansku energiju, osjećam promjene što nam ih priroda neizbježno nosi. Kao i u svemu u životu, treba se prilagoditi i pripremiti za iduću životnu etapu - rekla je glumica svojedobno za magazin Story. 

Nives se inače ostvarila u brojnim glumačkim ulogama, a mnogi je pamte po ulozi otkačene konobarice Miki u humoristično - muzičkim serijama 'Je l’ me neko tražio?' i 'Nad lipom 35'. 

Jednom je prilikom rekla kako za odmor gotovo nema, no nije joj žao jer se nabolje osjeća i najsretnija je kada radi. Jedna je od onih glumica koju publika jednako voli i kad kao negativku i kao pozitivku, jer u svakoj od njih briljira

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Mila.st 05.03.2021.

    Ajme kakvih zlobnih komentara. Žena je prekrasna, odlična glumica.

  • ante-portas 04.03.2021.

    Ima koljena ko Zivko postar, rekli bi kod mene u selu.

  • kritičar1 04.03.2021.

    sasvim pristojno za svoje godine,ali koljeno i noge,katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare