To je to što me zanima!

Nives je ogorčena na starije muškarce jer bi 'šetali klinke'

Posebno je ljuti što muškarci često starije žene doživljavaju kao manje vrijednima. Muškarcima je poručila da takve žene šetaju mlade i snažne frajere...
Vidi originalni članak

Čitam, ovi ‘matori’ frajeri, oni bi šetali klinke jer sve ovo iznad 30 su debele, opuštene, stare i histerične, napisala je Nives Celzijus (36). Posebno je ljuti što muškarci često starije žene doživljavaju kao manje vrijednima.

Muškarcima je poručila da takve žene šetaju mlade i snažne frajere, a jedina razlika je što ti ‘matori’ moraju plaćati pića i večere kako bi vodili klinke. 

- Čitam, ovi neki "matori" frajeri koje je život možda i pomazio, ali majka priroda bas i nije, ali oni si bas umislili kako im godine idu u prilog i daju im na šarmu. E pa oni bi šetali neke klinke jer kao sve ovo iznad 30  su debele, opuštene, stare i histerične ženturače koje bi se udavale. Da li je tim likovima netko objasnio da te debele, opuštene, stare i histerične ženturače nisu u ponudi jer one šetaju one mlade, lijepe, utegnute, u naponu snage frajere??? Jedina razlika je sto ti "matori" moraju bespogovorno plaćat pica, večere, putovanja i sl kako bi vodali te klinke, a te "matore" i dalje vode frajeri koji ni u kojoj prilici ne dopuštaju da izvade novčanik - očitala im je Nives lekciju.

VIDI OVO: Najnovije slike Severine nakon skandala.

Idi na 24sata

Komentari 249

  • domoljub029 26.08.2018.

    svi mi više volimo mlado meso

  • 26.08.2018.

    Pretpostavka da su i nju vodali starci dok je bila u usponu karijere, no još gore od toga je kad autor teksta par puta ponavlja jedno te isto kao da su čitatelji retardirani !

  • tajnamoja 26.08.2018.

    Te klinke koje se šetaju sa starcima znaju koji im je interes, znaci nećeš vidjeti imućnu klinku koja si može sve priuštiti da stari plazi po njoj. Samo onu koja nema love.

Komentiraj...
Vidi sve komentare