To je to što me zanima!

Nives je pozirala bez šminke pa oduševila fanove: Odmor za oči

Jedna bez šminke od šest ujutro. A onda su me dohvatile moje curke iz beauty sektora i izgledala sam kao najljepša žena na planeti, ali tome ćete svjedočiti nekom drugom prilikom, napisala je
Vidi originalni članak

I baš kada su njezini obožavatelji na društvenim mrežama pomislili kako su vidjeli sve, Nives Celzijus (38) uspjela ih je ponovno iznenaditi.

Pjevačica je ovaj put pokazala kako izgleda bez šminke, i to vrlo brzo nakon ranojutarnjeg buđenja.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NIVES CELZIJUS:

 

- Jedna bez šminke od šest ujutro. A onda su me dohvatile moje curke iz beauty sektora i izgledala sam kao najljepša žena na planeti, ali tome ćete svjedočiti nekom drugom prilikom - napisala je uz objavu koja je prikupila preko 15.000 lajkova.

Komentara nije nedostajalo, a emotikone srca ostavila joj je prijateljica i najstrastvenija navijačica, Ivana Knöll (26).

Osim Ivani, izdanje bez šminke svidjelo se Nivesinim obožavateljima koji su joj uputili brojne komplimente.

DOBILA KRITIKE Celzijus izbacila poprsje, fanovi su joj poručili: 'Ubucila si se...'

'Tebi šminka ne treba, prava si ljepotica', 'Tvoja pojava izluđuje, prekrasna si', 'Kakav lijep prizor, odmor za oči', pisali su joj zaluđeni fanovi na društvenoj mreži.

Inače, svestrana Nives će u novoj sezoni showa 'Tvoje ulice zvuči poznato' biti članica žirija, a društvo će joj praviti Indira Levak (46), Goran Navojec (49) i Igor Mešin (52).

POGLEDAJTE KAKO SE NIVES SNAŠLA KOD ŠEBALJA U AUTU:

 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • crni2012 29.02.2020.

    Nije bez sminke , ima na usnama nesto.

  • mican 29.02.2020.

    Inteligentna, pametna i lijepa žena. I bez šminke.

  • kajzer/soze/80🇷🇸 29.02.2020.

    Au Nives,nešto tu prilično mekano izgleda,nema one tvrdoće,neśto se razvukle...a lice,lice je samo paravan za ovo što stalno forsira😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare