To je to što me zanima!

Nives nakon nezgode: 'Iščašila sam lakat, prisilno odmaram...'

Hej ljudi, ne mogu tipkati pa se javljam ovim putem. Kao što vidite, na prisilnom sam odmoru, ali nije tako loše i nije tako strašno, rekla je pjevačica u videu, no i dalje ne želi otkriti kako je došlo do ozljede
Vidi originalni članak

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (38) jučer je iznenadila pratitelje na društvenim mrežama nakon što je pozirala sa zavojima na ruci. Također, pokazala je i rane na nogama pa su se obožavatelji zabrinuli. 

Iako i dalje ne želi otkrivati kako je došlo do ozljede, pjevačica se sada oglasila i rekla da ništa nije slomila kao što su neki mislili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hej ljudi, ne mogu tipkati pa se javljam ovim putem. Kao što vidite, na prisilnom sam odmoru, ali nije tako loše i nije tako strašno. Nisam slomila ruku kao što pišu, samo sam iščašila lakat pa će i oporavak biti puno kraći, jeeej - rekla je u videu.

S obzirom na to da je nedavno pozirala na motoru, dio pratitelja je pretpostavio da je pala s njega i tako se ozlijedila. A bilo je i onih koji su pomislili da je bicikl 'kriv za sve'.

UPLAŠILA PRIJATELJE Celzijus završila u gipsu: 'Dino Drpić kaže da sam najtrapavija'

- Drpić je nekad govorio da sam najtrapavija osoba koju je upoznao i, u ovom slučaju, bio je u pravu - prisjetila se Nives bivšeg nogometaša i supruga Dina (39).

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mala vatra 05.09.2020.

    Glavno da može pozirati...

  • vuki010 04.09.2020.

    Čudno da si ta nije nije pičku iščašila....

  • Hazrael 04.09.2020.

    A od cega se odmara? Od pokazivanja straznjice i sisa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare