To je to što me zanima!

Nives ne zna što odjenuti, ali uistinu se zna skinuti...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Supruga Dine Drpića na svoj portal stavila je novi seksi uradak sniman u svlačionici. Pritom je otkrila gaćice. Nives kroz dan dva dolazi u Zagreb
Vidi originalni članak

Nives dolazi u Zagreb bez Dine i djece pa ćemo stvarno moći dobro proslaviti moju reviju, kao i uvijek. Obično napravimo privatni party jer Nives baš ne voli ići u klubove, kaže Nivesina najbolja prijateljica, dizajnerica Nataša Kos, u čijoj haljini je supruga Dine Drpića prije nekoliko godina otkrila bradavice na modnoj pisti. Iako je došla u Zagreb zbog revije, Nives će Natašine modele na ovom Fashion.hr-u samo gledati. Ali atribute ne prestaje pokazivati u seksi filmićima koje snima za portal nivescelsius.de. U najnovijem se nekoliko puta skida i oblači u svlačionici, neodlučna što da odjene za snimanje.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • rokoxy1 27.09.2009.

    Kako nemoze skuzit ,ja osobno mislim da je sexsi ,a muz joj popusio posao radi nje u Dinamu ,sad i u karlsruhu sijedi na klupi ,radi njeni gluposti ,on je dobro zaradivo ona nema sansi toliko zaradit , nakraju ce ostati oboje bez love ,posto vole trositi.a dino nema mijesta ni u drugoj ligi ? .......................LIJp poz.

  • plavuša13 25.09.2009.

    Pa nemora se ni oblačit ni svlačit što se mene tiče.Baš me briga za tu kobiletinu!

  • MpH 25.09.2009.

    Nives nezna kolko je plitka, ali zna pobrat lovu pokazujući guzicu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare