To je to što me zanima!

Nives otkrila skrivenu tetovažu koju ima na intimnom mjestu...

Pozirala je u udobnosti svog kreveta na kojem se raširila, a u opis fotografije je napisala: 'Rozi anđeo'. Objava je u kratkom roku skupila 'hrpu' lajkova i komentara
Vidi originalni članak

I dok većina ljudi vikend koristi za odmaranje, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (38) nema vremena za pauze, barem kada je u pitanju fotografiranje.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NIVES CELZIJUS:

Sada je pozirala u udobnosti svog kreveta na kojem se raširila, a u opis fotografije je napisala: 'Rozi anđeo'. Objava je u kratkom roku skupila 'hrpu' lajkova i komentara. 

Iako je ponovno izbacila atribute u prvi plan, fanovima je ovaj put 'za oko zapela' tetovaža koju pjevačica ima na intimnom mjestu. 

Riječ je o tetoviranoj poruci o kojoj se Nives oglasila još 2010. godine na predstavljanju novog izdanja svoje knjige 'Gola istina'. Spisateljica je otkrila kako je na trbuhu istetovirala parolu na španjolskom 'Propiedad de Dino', u prijevodu 'Dinovo vlasništvo'.

MALO ZA PROMJENU Nives je pozirala bez šminke pa oduševila fanove: Odmor za oči

Iako se od bivšeg supruga Dine Drpića (38) razvela prije šest godina, Nives nije uklonila tetovažu.

Inače, svestrana Nives će u novoj sezoni showa 'Tvoje ulice zvuči poznato' biti članica žirija, a društvo će joj praviti Indira Levak (46), Goran Navojec (49) i Igor Mešin (52).

POGLEDAJTE KAKO SE NIVES SNAŠLA KOD ŠEBALJA U AUTU:

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • ZEUS_4 01.03.2020.

    RAVAKU!

  • Pao i ustao. 29.02.2020.

    Ja sam lupao i gore od nje za 200 eura po satu.

  • Biser_2 29.02.2020.

    Z a s t o brisete? 😆 ma presmijesni ste

Komentiraj...
Vidi sve komentare