To je to što me zanima!

Nives pokazala obline u novom spotu: 'Neka muškarci kukaju'

Inspiraciju za 'Kukulele' dobila sam pred televizorom, gledajući neku seriju, rekla je Nives. Naziv je već postao svojevrsni pozdrav njezinih fanova na društvenim mrežama
Vidi originalni članak


Budući da nas je Nives nedavno iznenadila svojim gostovanjem u osječkom HNK, svatko bi pomislio da sada neko vrijeme nećemo viđati njezine nove podvige jer smišlja nove provokacije i projekte. No, ona i dalje neumorno radi na svojoj glazbenoj karijeri. 

Seksepilna pjevačica upravo je u izdanju naše najveće diskografske kuće Croatia Records izbacila novi singl 'Kukulele' za koji je sama napisala glazbu i tekst.

Fanove je počastila i atraktivnim video spotom u kojem pokazuje svu svoju raskoš i obline, a pjesma ulazi u uho već na prvo slušanje.

 

- Inspiraciju za 'Kukulele' dobila sam pred televizorom, gledajući neku seriju. Shvatila sam da mi žene rado u pjesmama pjevamo kako smo patnice, tužne, zaljubljene, nesretne, povrijeđene i volimo svog muškarca kakav god on bio, umjesto da mu jasno kažemo što ga ide. Ako bude zločest, bit će njemu 'kuku-lele'.Mi žene trebamo pokazati da s nama muškarci ne mogu olako, a da mi samo jedna drugoj kukamo. Evo, nek sad i muškarci kukaju jedni drugima kad im mi pokažemo da možemo sve igrice ravnopravno igrati - kazala je popularna Nives promovirajući novu pjesmu.

Simpatičan naziv 'kukulele' već je postao i svojevrsni pozdrav njezinih fanova na društvenim mrežama, a po komentarima najvatrenijih obožavatelja koji su prvi čuli pjesmu, čini se da je Nives opet ostvarila pun pogodak. 

Idi na 24sata

Komentari 143

  • 16.12.2016.

    Zapravo ima ružnjikavu, pomalo prostu facu. Malo majmunčastu. Kad se nalarfa onda malo to popravi. Tijelo je bujno, iako je izgubila struk, ništa čudno za majku.

  • 14.12.2016.

    Definitivno bolje izgleda nego što pjeva...

  • pumpi 14.12.2016.

    dobar dio melodije ide kao "Vrti mi se"...osim ako se obje nisu oko istoga vrtile :-))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare