To je to što me zanima!

Nives pokazala 'ulov' iz butika, a grudi joj 'pobjegle' iz košulje

Nives Celzijus prije nekoliko tjedana završila je u bolnici i zabrinula fanove. Sada se potpuno oporavila, a našla je i vremena za omiljenu žensku aktivnost
Vidi originalni članak

Kad mamica opustoši butike najdražih dizajnera, stoji u opisu fotografije koju je na društvenim mrežama objavila Nives Celzijus (34).

Atraktivna pjevačica i spisateljica očito se dobro provela na zimskim sniženjima, a 'ulovom' se pohvalila na Instagramu. Nives je pozirala okružena novim 'krpicama', a iz košulje provirile su njezine bujne grudi.

Spomenuta fotografija jako se svidjela njezinim fanovima, a nekako nam se čini da su silne krpice pokraj njezinih zamamnih oblina pale u drugi plan.

Podsjetimo, Nives su Poljaci nedavno nazvali 'hrvatskom petardom', a ona se ubrzo pohvalila i pojavljivanjem u nizozemskim i talijanskim medijima koji čak prate i njezin glazbeni opus.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • racun 25.01.2017.

    IGYY , neznam dali si musko ili zensko, ali u svakom slucaju si ljubomoran i pakostan ili pakosna?? Ljubomora je vrazja stvar, umara jako. ZENA JE PREZGODNA i nije bas suplja u glavi.

  • dany85 23.01.2017.

    Nives je poremecena fufa, ljigava mi je sva.Svaka cast onom ko bi je j..... fuj.

  • Boki8 23.01.2017.

    Nevjetovatno sta danas mediji uzdizu i o cemu pisu. Pitam se samo imaju li novinari koji ovakve drolje uzdizu djecu. I razmisljaju li o tome ds ovakve negativnosti uticu negativno na djecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare