To je to što me zanima!

Nives prozvala pratitelja zbog seksizma: 'Jesi li ikad takvo pitanje postavio muškarcu?'

Svojim objavama u provokativnim izdanjima Celzijus uvijek privlači pažnju i dobiva komplimente, a negativne komentare ignorira. Svom pratitelju je ipak ovog puta odlučila održati 'bukvicu' nakon što je pretjerao
Vidi originalni članak

Nakon što nas je ovih dana Nives Celzijus (40) počastila s nekoliko golišavih fotografija na svom Instagramu, sada se odlučila obračunati s pratiteljem čiji joj je komentar očito jako zasmetao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad će neka fotka iz kuhinje, domaćice? Guzu ima svatko - postavio joj je pitanje pratitelj.

Nives je objavila fotografiju u grudnjaku i halterima i napisala da se sprema za spavanje. Iako je dobila hrpu komplimenata, nije joj se svidio jedan komentar koji je okarakterizirala seksističkim i javno se s njim obračunala. - Ako zanemarimo da na mom profilu ima zaista puno fotografija baš iz kuhinje, kao i da domaćica također može biti svatko, zanima me jesi li ovako maloumno i seksističko pitanje nekad postavio i nekom muškarcu? - uzvratila mu je Nives i zasluženo pokupila lajkove.

Spomenuti muškarac nije odgovorio na njeno pitanje, ali čini se da joj se nije svidjelo njegovo mišljenje da je prava žena samo ona koja je dobra domaćica, ali ne i ona koja ponosno pokazuje svoje tijelo.

ADUTI U PRVOM PLANU Nives opet 'časti', u tangicama i halterima pratiteljima pokazala guzu: 'Vrijeme je za krevet'

Celzijus i inače svojim objavama na društvenim mrežama privlači pažnju u provokativnim izdanjima zbog kojih dobiva komplimente, a negativne komentare uglavnom uspješno ignorira.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kresimir77kov 12.05.2022.

    aj čkomi krme debelo i u tisno

  • bitcenekako 25.03.2022.

    Samo joj kcerkica fali da ju skine tako kraj sebe,ahh di ide ovaj svjet

  • mir u remetincu 18.03.2022.

    oprostio bih joj i da je prodala inu Mađarima

Komentiraj...
Vidi sve komentare