To je to što me zanima!

Nives su fatalni Srbi: Nisam se bavila analizom cm na Balkanu

Nives Celzijus Drpić za srpski Alo je izjavila kako za nju u 20- ima nije bilo fatalnijih muškaraca od Srba. No kaže da se nije pretjerano bavila analizom cm na Balkanu
Vidi originalni članak

Pjevačica i supruga nogometaša Dina Drpića za srpski Alo je otkrila kako za nju u ranim dvadesetima nije bilo zabavnijih, strastvenijih, slatkorječjivijih i  fatalnijih muškaraca od Srba. Dodala je da se sada okrenula obiteljskom životu u koji se oni ne uklapaju jer su predivlji i neukrotivi da bi joj bili nešto više od prijatelja.

- Ja sam savršeno zadovoljna svojim konačnim centimetarskim izborom. Da budem iskrena nisam se pretjerano bavila analizom centimetara na Balkanu za koje mislim da su ipak malo precijenjeni. Jedina veličina koja je nama ženama zaista bitna je veličina dijamanta na ruci - otkrila je Nives Celzijus Drpić.

Dodaje da joj je seks na maksimirskom stadionu oduvijek bio želja jer je vrlo maštovita po tom pitanju.

- Kao i u svakom braku imamo boljih i gorih dana, ali držimo se. Ljubav uvijek pobijedi. Dino generalno ne voli pažnju i pompu oko mene. Međutim tijekom ovih godina prihvatio je to kao dio mog posla. Htio on to priznati ili ne godi mu kada se preselimo u neku novu zemlju, a novinari i navijači me dočekaju s oduševljenjem - rekla je Nives i dodala da je bio jako ponosan kada su je mediji u Ukrajini proglasili najljepšom ženom nogometaša ukrajinske lige.

Priznaje da bi mu sve oprostila jer je njezina ljubav prema njemu neuništiva i jer je on otac njezine djece. Misli da on njoj nikada ne bi oprostio ako bi ga ostavila pogotovo ako bi razlog toga bio neki drugi muškarac.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • jopipa 05.01.2012.

    bravo Nives, znaš što prolazi...malo seksa, neki zgodan frajer i još Srbin....da Hrvati polude...svaka čast

  • KlaudioMagas 05.01.2012.

    ...".prihvatio je to kao dio mog posla" .... kojeg posla ???? Dobro je Mamic rekao : " Ja mu platim k....u , a on je ozeni......... hahahahaha

  • Čiko Spase 05.01.2012.

    masala.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare