To je to što me zanima!

Nivesin otac: Žao mi je što nije dobila kaznu zatvora

Pjevačica i spisateljica mora platiti 7108 kuna jer je uvrijedila Aneja. On smatra kako je oštećen jer svi misle kako je spolno zlostavljao svoju kćer
Vidi originalni članak

Nisam potpuno zadovoljan presudom jer me uvrijedila i oklevetila. U Storyju je rekla da sam je predstavljao kao ljubavnicu dok je bila desetogodišnja djevojčica, kazao je Anej Sam.
Slovenski književnik, koji se odmara u planinama, kaže kako je za kćer Nives Drpić tražio zatvorsku kaznu od nekoliko godina. Zagrebački Općinski kazneni sud nepravomoćno ju je osudio zbog povrede časti i ugleda novčanom kaznom od 7108 kuna, koju mora uplatiti u državni proračun. Odvjetnica Nives Celzijus na to se odmah žalila, a žalba čeka odluku Županijskog suda. Anej, koji s kćeri nije razgovarao 15 godina, tužio ju je i za klevetu, no ta je optužba odbačena.
- Optužena sam za uvredu jer cijenjeni sud smatra da sam kao desetogodišnja djevojčica bila dovoljno čvrsta i zrela karakterna ličnost te da me takvo što nije moglo povrijediti i izazvati mi traume - rekla je Nives, koja se još nerado prisjeća oca.
- Oštećen sam i moram reagirati. Svi misle kako sam je spolno iskoristio iako to ona nikad nije rekla tim riječima - kazao je Anej prije dvije godine, nakon što je Nives objavila “Golu istinu”. On je tad napisao knjigu “Odjevena istina”, u koju je stavio mnogo fotografija razgolićene Nives.



ANEJ: KĆI MI JE, ALI NIVES JE ZLA ŽENA
Moram se braniti od njezinih paklenih laži, kazao je književnik pravog imena Spaso Čanković i dodao da Nives šteti njegovu ugledu jer je zla žena.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • poppy 28.01.2010.

    Possessed-koji dobar komentar! ROFL ha ha ha :)))

  • HellbAni_1 28.01.2010.

    NE VJERUJEM TAKVOJ KOZI NITI RIJEC !!!!!!

  • llcool 28.01.2010.

    vidovita saloma zna kako ju je mama odgojila pa je nives zato užasna žena. ili je to samo prikriveni prezir prema samohranim majkama???

Komentiraj...
Vidi sve komentare