To je to što me zanima!

Njemačka glumica: 'Polanski me silovao kad sam imala 15'

Renate je Polanskog upoznala u vili u Gstaadu. Tada je radila za jednu modnu agenciju. Poslali su je kod redatelja s kojim je trebala pričati o svojoj filmskoj karijeri
Vidi originalni članak

Švicarska policija potvrdila je da je u tijeku istraga protiv Romana Polanskog (84) za silovanje maloljetnice. Riječ je o njemačkoj glumici Renate Langer (61) koja tvrdi da ju je kontroverzni redatelj napao u svojoj vili u Gstaadu kad je imala 15 godina.

Tamošnje vlasti trenutno odlučuju je li za slučaj nastupila zastara i može li se protiv Polanskog podići optužnica.

Kada su je pitali zbog čega silovanje nije prijavila ranije, Renate, koja je danas u braku i ima dvoje djece, odgovorila je:

- Moja majka bi doživjela srčani udar. Sramila sam se i osjećala izgubljeno i samo.

Renate je Polanskog upoznala u vili u Gstaadu. Tada je radila za jednu modnu agenciju. Poslali su je kod redatelja s kojim je trebala pričati o svojoj filmskoj karijeri.

Tada ju je i silovao. Nekoliko godina kasnije dobila je manju ulogu u njegovom filmu 'Che?'. Snimali su u Rimu gdje ju je Roman ponovno seksualno zlostavljao.

- To je jako utjecalo na mene i moj život - rekla je Langer.

Inače, redatelj je 1977. godine priznao da je silovao 13-godišnjakinju, a onda je pobjegao iz zemlje. Trenutačno je u Europi i nikad nije izručen Americi.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • hrza 05.10.2017.

    Jeste, jeste i moju pokojnu prababu je silovao.

  • ivek_988 04.10.2017.

    Pa popričali su o njezinoj karijeri i on joj je na licu mjesta demonstrirao što je čeka ako hoće imati glumačku karijeru... Ne vidim ništa sporno u toj priči

  • 04.10.2017.

    Silovana, i kasnije nakon nekoliko godina glumi u njegovom filmu, i tu ju je opet, "ko" maltretirao, mosss mislit...Hah, prije ce bit da mu je dala a zauzvrat nije dobila sta je mislila da ce dobit...pa je eto, ko silovana. Takve zene su uvreda svim onim zenama kojima se ta strava uistinu dogodila. Takve zene od traume ne mogu pomislit na prozivljeno, a kamoli silovatelju dolazit na audicije. :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare