To je to što me zanima!

Njena obitelj bjesni: Boytronic brutalno izvrijeđao pjevačicu

Boytronic više ne bira riječi za Saru Elenu koja je javno otkrila zašto je napustila ET. Nazvao ju je bijednicom te je okrivio da je imala 'prljavu i ispucalu kosu'. Obitelj pjevačice bijesni
Vidi originalni članak

Zar je mobbing naučiti nekoga da se starijima obraća s ‘Vi’ i da ne pokazuje srednji prst, pita se Adonis Ćulibrk Boytronic (46). Bivša pjevačica ET-ja Sara Elena Menkovska (26) optužila je šefa benda da ju je vrijeđao i ponižavao pa je dala otkaz.

Boytronic se obrušio na Saru jer je, kako kaže, planirala nastupati s prljavom i ispucanom kosom. Zato joj je, tvrdi frontmen ET-ja , kupio ekstenzije. Objasnio je da se Sara nije držala ugovora koji su potpisali i da je često kasnila na sastanke i gaže.

- Ona me napada jer su to očajnički potezi bijednice doslovno izvučene iz tame perifernih rupetina, gdje je nastupala kao go-go plesačica, na štangi ili bez ili kao ‘cajka’ duplajući vokale za maksimalno par sto kuna po večeri - napisao je na društvenoj mreži Ćulibrk.

SUKOB NE JENJAVA Sara je prepucavanje s bivšim suradnikom prepustila bratu Nikoli i mami Kseniji

To je razbjesnilo Sarina brata Nikolu, koji za raskol u grupi krivi njezina osnivača.

- Nitko neće ponižavati moju obitelj. Neću dopustiti da se moju malu sestru naziva prostitutkom - uzvraća bijesni Nikola. Sarina majka Ksenija požalila je što nije poslušala kćer kad joj se požalila da je u bendu vrijeđaju.

- Nekoliko puta se zamalo razišla s grupom, ali mi smo je napali da izdrži. Nismo znali da nas sve vrijeđaju, a najviše moj kćer - objasnila je Ksenija. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • miško pušić 07.02.2021.

    ja ne bi rekao da je Adonis kriv za neko ponižavanje ili vređanje ,, njemu ne može niko osporit da je velik umjetnik ovakve vrste glazbe,, prije nism nikad čuo da je imao konflikt s Vannom , lanom klingor ,, i još njih osim ove zadnje,, prije bi rekao da je ,u njoj problem ,, adonis je po meni sasvim normalan čovjek

  • joca jakarta 02.09.2016.

    nezna niti vrijeđati kako treba. "imala je prljavu i ispucalu kosu" hahaha kako ovo jadno zvuči iz muškarčevih usta kao nekakva stara baba tračara.

  • 02.09.2016.

    ne iznenadjuje me nista:danas se zenske napucaju a grudnjak ne moze biti prljaviji - to sam nekoliko puta vidjela-bijeli:nekad davno bio takav jer je pljesnivo siv,kilo sminke a pekse do bola

Komentiraj...
Vidi sve komentare