To je to što me zanima!

Njihova ljubav jača je od svih kušnji pa i od majčine krutosti

Ljupka i Mihael vjenčali su se nakon šest godina veze, a ukupno su skupa 20 godina. Imaju troje djece, a svađe u braku ne manjka, iako je, kaže par, to normalno u svakom odnosu kako bi došli do zajedničkog rješenja
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Ljupka Gojić (37), prije točno 14 godina stala je pred oltar sa svojim suprugom, bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem (40). Njihova ljubav traje još od djetinjstva, a okrunili su je s tri kćerke - Janom Siennom (10), Milom Amelie (8) i Mari Danom (3). 

U početku, mnogi su skeptično gledali na njihovu vezu jer je u to vrijeme Mihael potpisao za nogometni klub Kaiserslautern. No, unatoč pretrpanom rasporedu Ljupke i Mihaela zbog poslovnih obveza, uspjeli su održati svoju vezu na daljinu. Telefonirali su, slali si mailove, ponekad se i viđali. 

Nakon šest godina veze, odlučili su napraviti korak dalje u svom odnosu i vjenčati se. Mihaelu je vjenčani kum bio Igor Bišćan (42), kolega s terena, dok je Ljupka odabrala svoje prijateljice Vlatku Čučić i Barbaru Medić. Slavlje je bilo u Golf&Country klubu, a na terenu kluba improvizirali su oltar, pred kojim su se mladenci zarekli na vječnu ljubav.

Njegova uža obitelj nije došla na svadbu, a mnogim uzvanicima nije promaknuo prazan stol za kojim su trebali sjediti majka Bosiljka, otac Stjepan i sestra Martina

- Pozvali smo ih, ali samo oni znaju zašto nisu došli. Nismo im poslali pozivnice, ali smatram da roditelji ne bi trebali očekivati takvu formalnost od svoje djece - prokomentirao je tada Mihael. Za nedolazak obitelji na vjenčanje navodno je kriva majka Bosiljka, koja nije mogla podnijeti drugu ženu u njegovom životu pa je bojkotirala svadbu. Otac Stjepan procijenio je kako je bolje zamjeriti se sinu nego supruzi, pa je i on na Mihin najvažniji dan u životu ostao kod kuće. Osam godina kasnije par je sklopio i crkveni brak.

Ove godine su Ljupka i Mihael proslavili i 20 godina veze. Službeno su prohodali 2000., iako su se upoznali ranije. Prošle godine par je za In Magazin ispričao kako imaju i loših i dobrih dana, poput svakog para. 

- Pa mislim da se Ljupka više ljuti na mene zato što ona inzistira na detaljima i pravednosti do kraja, dok sam ja tip koji ne voli toliko konflikte. Ne voli ni ona, ali ja probam neke stvari onako prijeći preko njih, ona me tu i naučila da moram neke stvari naglas reći, razgovarati, jer samo razgovorom možeš riješiti problem ako postoji, tako da čak i ja u svađi znam progovoriti dvije-tri rečenice sada za razliku od prije - rekao je tada Mihael. 

Ljupka je rekla kako je Mihael svakodnevno ljuti, ali da to ne predstavlja problem.

-  Ja mislim da je to normalno, raspravljati se, ne slagati, a onda opet doći do nekog super zajedničkog rješenja - rekla je Ljupka, koja inače voli držati detalje iz privatnog života samo za sebe.

POGLEDAJTE NOVI URNEBESNI SHOW 'DESERTI OD OKA': DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Trump Jong Un 28.05.2020.

    Imaju tri kćerke a čitajući imena čovjek bi reko da ih ima 6, no nek im je sa srećom, bitno da je njima lijepo

  • pernica 28.05.2020.

    Svekrve ne vole neviste evo i ovdje je to došlo na vidjelo odmah na početku Ljupkica je slatka ali je šefica u kući u vezi sigurna sam, ona zapovjeda, sve odlučuje a on sluša , on mi je draži , on je dobrica to se odmah vidi . Zato se i nisu slagale mama njegova i Ljupkica , jer obe žele bit glavne i to je bila kazna nedolaska na vjenčanje , sigurna sam da je bila nekakva svađa ali svejedno to nije lijepo , morali su doći na vjenčanje sinu . Roditelji uvijek ali baš uvijek moraju biti podrška svom djetetu , ne mješati se u ljubav djece , pa ako i pogriješe dati im savjet i utjehu . Mihaelu i Ljupki sretno i dalje u ljubavi , tužno je da djeca ne mogu uživati u obe bake i oba djeda , baš tužno . I ovo je pokazatelj da nisu svi roditelji dobri roditelji , majke tj žene su nekad jako zločaste i sebične zato i gnjave neviste i ne žele ih prihvatit kao žene svojih sinova .

  • JusticeLeague 27.05.2020.

    Nikako nije moguće da su mladi krivi za nedolazak roditelja na svadbu. Mladi se vole, dugo su zajedno bili - 6 godina, odlučili su se vjenčati. Na roditeljima je da se pojave, a sve gluposti i trzavice neka ostave sa strane. Mihael i Ljupka su se dokazali: 20 godina zajedno i troje djece. A roditelji njegovi su pokazali svima tko su i što su. Koliko brakova znam mješanih nacionalnosti ili vjera, ili kad se dečko ženi za curu koja već ima dijete, svega ima što roditelji možda ''ne odobravaju'' - ali svima su im došli na svadbe. To je onaj jedan minimum ljudskosti koji Mikići stariji jednostavno nemaju. Super za Ljupku i Mihaela što su ih izbacili iz života i ne izlažu te 3 curice njihovoj gorčini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare