To je to što me zanima!

Njihove obline bacaju u trans: Ovo su najseksi latino ljepotice

Latino zvijezde poznate su po svojim bujnim adutima i preplanulom puti. Muškarci ih smatraju seks-bombama, a nesporno je da zrače neodoljivim seksepilom
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez

Jedna od najpoznatijih latino ljepotica zasigurno je Jennifer Lopez (48). Zahvaljujući svojim 'stražnjim adutima' pokrenula je trend veličanja guze.

Shakira

Iako je ekstremno talentirana i ima specifičan glas, Shakira (40) također pažnju plijeni svojom guzom kojom u videospotovima osvaja srca mnogih muškaraca.

Jessica Alba

Jessica Alba (36) nije manekenka no nije niti daleko od toga. Iako se nije proslavila zahtjevnim ulogama, njezin izazovni ples u filmu 'Sin City' se ne zaboravlja.

Salma Hayek

Na listi latinmo ljepotica našla se još jedna glumica. Riječ je o Salmi Hayek (51) koja već godinama plijeni pažnju svojim oblinama, prvenstveno bujnim poprsjem.

Alessandra Ambrosio

Tyra Banks je za Alessandru Ambrosio (36) rekla da je budućnost manekenskog svijeta. Ambrosio je to i opravdala te več godinama uspješno radi kao model.

Sofia Vergara

Sofia Vergara (45) svojedobno je bila najtraženija Kolumbijka na internetu. Najveću slavu stekla je u seriji 'Moderna obitelj' gdje je gledatelje osvojila simpatičnim naglaskom, ali i bujnim grudima za koje se nekoliko puta požalila da su joj veliki teret.

Eva Mendes

Svojom ljepotom obara i Eva Mendes (43). Kada je krasila kampanju za parfem Calvina Kleina Secret Obsession, reklame su zabranjene u SAD-u zbog provokativnosti.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • 24.09.2017.

    Zajedničko im je što su malene i mlađahne

  • Babaluji x 24.09.2017.

    oooo pa tu ih ima i za moj ukus ;-)))

  • pravednik1212 24.09.2017.

    i sad ti budi peder

Komentiraj...
Vidi sve komentare